RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Все о резюме
  5. Чому підприємці лишають власні стартапи задля найманої праці

Чому підприємці лишають власні стартапи задля найманої праці

20.11.2019 408Автор: Лоліта Платошкіна
Чому підприємці лишають власні стартапи задля найманої праці

Чому підприємці лишають власні стартапи задля найманої праці

20.11.2019     408Автор: 

Рекрутери часто діляться з нами власними інсайтами та спостереженнями щодо ринку праці. Останнім часом вони зафіксували тенденцію багатьох підприємців та власників стартапів, які готові змінити свою підприємницьку трьох-п’яти річну діяльність на найману працю. Це досить незвичне рішення, на думку рекрутерів, бо досить непросто в раз відмовитись від усіх напрацьованих стартапів і знову повернутися до роботи на роботодавця. Чому так трапляється і що робити підприємцям, які потрапляють в такі ситуації, спробуємо розібратися в цій статті.

Відповідь на питання: «Чому підприємці лишають власні стартапи задля найманої праці» - з уст самих підприємців чути досить дивно. Багато хто з таких спеціалістів розчарувалися в результатах власних стартапів. Вони дуже втомились від постійного вкладування власних зусиль, часу, грошей, нервів та здоров’я на розв’язання проблем, які постають на шляху бізнесу. Але не для всіх підприємців відмова від власного діла стане виходом. Багато хто з них на стільки ввійшли в ритм життя підприємців, що навіть уявити собі не можуть, як це працювати суворо за графіком, виконувати чітко завдання роботодавця, власні думки тримати біля себе. В таких випадках найкращий вихід для підприємців - довіритись спеціалісту з рекрутингу чи консалтингу щодо ведення підприємницьких справ, а також подолати відчуття втоми від власних проєктів. Як це зробити?

1. Дотримуватись чітко графіку роботи та режиму дня.

Для підприємців, які відкрили власну справу це й справді зробити досить важко. Вони змушені віддавати себе та свою увагу бізнесу 24/7. Рука повинна бути на пульсі. Тому так часто можна чути від спеціалістів: я не виспався, я втомився, в мене не має сил, не має енергії. Через це вони часто порушують графік роботи і режим дня зміщується. Налагодить ці два критерії і зможете працювати в одному ритмі зі своїми співробітниками, відновите власні сили.

2. Будьте відкриті до всього нового в теорії та на практиці.

Подолати відчуття втоми від власних проєктів можна тільки постійно додаючи в них нові погляди, ідеї, пробувати нові методики, техніки, залучати більше партнерів, інвесторів.

3. Не нехтуйте відпустками.

Всім спеціалістам потрібні відпочинки та відпустки. Дуже важливо хоча б на декілька днів відкладати телефон, комп’ютер та власні справи бізнесу, робити таким чином перезавантаження. Шукайте на цей час помічників, які зможуть тримати справи вашого бізнесу на плаву.

Отже, для всіх підприємців, які втомились від власних стартапів та бізнесу, порада одна: вмійте відпочивати та правильно будувати робочу систему всередині компанії.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх