RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Де попрацювати в Києві, якщо немає світла?

Де попрацювати в Києві, якщо немає світла?

18.11.2022 355
Де попрацювати в Києві, якщо немає світла?

Де попрацювати в Києві, якщо немає світла?

18.11.2022     355

Ворог намагається занурити нас в пітьму, залишити без електроенергії в той час, коли зима вже вступає в свої права. Звичайно, український дух і волю до перемоги їм зламати не вдасться, проте питання, де попрацювати в Києві, якщо немає світла, стає дуже актуальним для багатьох жителів столиці. Портал з працевлаштування та пошуку роботи Jobs.ua підготував для вас добірку коворкінгів у Києві.

WORKIT (вулиця Марка Безручка, 24)

Ця затишна локація перебуває в парку Нивки, куди можна запросто добратися пішки від станцій метро Нивки та Берестейська. Це непогане місце для продуктивної роботи – високі стелі, затишний простір і свіже повітря. До послуг відвідувачів – закріплені місця чи затишний офіс, зал для проведення заходів і навіть дзен-кімната для йоги і медитацій. Ціна питання різниться залежно від того, які у вас потреби. Приміром, разове відвідування коштуватиме 400 гривень, а закріплене місце в опенспейсі вартуватиме 230 доларів на місяць.

Якщо зникне електроенергія – це не проблема, завжди можна скористатися автономним джерелом живлення для підзарядки пристроїв. Поїсти тут теж можна в будь-який час, завітавши в тутешній ресторан. Коворкінг працює поки що без генератора, але у WORKIT обіцяють, що незабаром він з’явиться.

Щодо безпеки: під час повітряних тривог можна перебувати в кімнаті в центрі будівлі, яка відповідає правилу двох стін. Також можна вирушити до метро Нивки (7 хв, якщо іти пішки).

Creative States

Це мережа локацій преміум-класу в центрі столиці. Поки що в Києві налічується 4 локації:

  • Creative State of Gulliver, розташований в бізнес-центрі «Gulliver», що на Спортивній площі;
  • Creative State of Senator, бізнес-центр «Senator», вулиця Князів Острозьких, 32;
  • Creative State of Arsenal (Арсенал, вул. Князів Острозьких, 8);
  • Creative State of Arsenal 2 (A-Station, вул. Князів Острозьких, 8).

Найвпевненіше відвідувачі почуватимуться в «Creative State of Gulliver», де підключений генератор і можна працювати без побоювань, що світло в будь-яку мить вимкнеться. На «арсенальних» локаціях ще не відключали світло, але планується встановлення потужного генератора.

Стосовно інтернету: планується закупівля «Старлінків» для всіх локацій.

Щодо безпеки: всі коворкінги мають укриття на випадок повітряної тривоги.

Коштуватиме це задоволення 30 доларів/день. Якщо орендувати коворкінг невеликій команді, по ціні вийде досить комфортно.

TRUE OFFICE (вулиця Німецька, 1/32)

Цей коворкінг розташований у приміщенні колишнього заводу «Радар» (метро Палац Україна). Тут буде комфортно як фрілансеру-самітнику, так і групі працівників. За 10 доларів/день ви отримуєте цілодобовий доступ, можливість скористатися душем, облаштовані кухні з можливістю замовлення обідів.

Що важливо, відключення електроенергії вам не загрожуватиме, адже є власний генератор. Відповідно, доступ до Wi-Fi теж буде збережено.

Щодо безпеки: в самій будівлі є підвал, і станція метро неподалік.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх