RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Это важно знать каждому

Публикации "Это важно знать каждому"

Страница 1 из 54

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Піднімайся і йди

    30 августа 91

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Як правильно написати лист-пояснення

    19 декабря 2023 3290

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.

  • Що таке піраміда Франкліна та як її використовувати у роботі та житті

    17 декабря 2023 1888

    Навчившись застосовувати принципи піраміди Франкліна, ви зможете ефективніше виконувати робочі завдання, а також побачити ваш кар’єрний шлях і здобутки в перспективі. Пропонуємо в статті детальніше познайомитися з пірамідою Франкліна і її використанням у роботі та житті.

  • Який вид літератури ви найчастіше читаєте для своєї роботи

    16 ноября 2023 457

    Звичка читати книги про різноманітні сфери життя відточує інтелектуальний розум, підвищує емоційний інтелект, дає можливість налагодити стосунки з собою та навколишнім світом.

  • Поради психолога про те, як справитись зі стресом на роботі

    2 ноября 2023 687

    Управління стресом доступне для більшості людей, слід тільки розвивати власну психологічну резильєнтність.

  • Чим звичка регулярно читати може допомогти вам в карʼєрі

    28 октября 2023 625

    В цій статті на Jobs.ua ми докладно розглянемо, чим звичка регулярно читати може допомогти кожному професійно розвиватися, зростати та ставати кращим експертом у своїй справі.

  • Як посилити креативність і розвинути творчі навички

    21 сентября 2023 824

    Деякі люди й справді народжуються надзвичайно обдарованими. Але правда полягає в тому, що креативні навички можна й треба розвивати, адже це запорука успіху – як у повсякденному житті, так і на робочому місці. У цій статті розповімо, як посилити творчі навички і розвинути креативність.

  • Понеділок – день важкий! Як змінити ставлення до нього?

    24 апреля 2023 498

    Вас нудило коли-небудь від усвідомлення, що після вихідних завжди настає понеділок? Якщо вам прокидатися в понеділок вранці на роботу – безперечно, так. Розповідаємо, як змінити своє ставлення до першого дня тижня.

  • Травма свідка – як допомогти собі і близьким, якщо виявили у себе її симптоми

    21 апреля 2023 342

    Люди можуть не бути безпосередніми учасниками трагічних подій, але трагічна доля постраждалих викликає дуже сильні негативні переживання. Давайте з’ясуємо, як можна допомогти собі і близьким людям, якщо ви виявили у себе її симптоми.

  • Що робити, якщо відчуваєте, що ваше життя і робота перетворилися на суцільний день бабака?

    13 апреля 2023 667

    В цій статті поміркуємо разом із Jobs.ua, як протидіяти «дню бабака», якщо відчуваєте, що ваше життя і робота перетворилися на один нескінченний однаковісінький день.

Ctrl →
1 из 54

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх