RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Пресс-релизы
  5. Фінансова підтримка журналістам, що залишились без роботи під час пандемії

Фінансова підтримка журналістам, що залишились без роботи під час пандемії

28.04.2020 1224
Фінансова підтримка журналістам, що залишились без роботи під час пандемії

Фінансова підтримка журналістам, що залишились без роботи під час пандемії

28.04.2020     1224

Економічні складнощі, що виникли внаслідок карантину торкнулися й українських журналістів. Оскільки через масовий відтік рекламодавців редакціям не залишається нічого іншого, окрім зменшення зарплати журналістам або ж взагалі відправлення їх у безоплатні відпустки, чи навіть звільнення. На сьогодні кожне десяте українське локальне медіа зупинило свою діяльність на час карантину. А, як відомо, така ситуація зазвичай негативно впливає на незалежність журналістики.

Для підтримки професійних журналістів, що втратили роботу через коронавірусний карантин та викликану ним кризу, ГО «Інтерньюз-Україна» оголошує програму стипендій «Залишайся у професії», що передбачає створення матеріалів на тему успішної імплементації реформ на регіональному рівні та по якій буде надаватись фінансування у розмірі 5500–6000 гривень.

Мета: допомогти представникам незалежних медіа зберегти свої професійні навички та продовжувати роботу попри виклики, що постали через пандемію.

Для участі у програмі необхідно зареєструватися до 5 травня 2020, 23:59 за посиланням:https://bit.ly/Stipends.

Які заявки мають шанс на підтримку?

У формі реєстрації необхідно запропонувати три ідеї для матеріалу, одна з яких може бути обрана та профінансована. Вітаються пропозиції, які міститимуть такі підходи:

1. Жанр матеріалу: приклади позитивних змін або «журналістика рішень», можливі лонгріди. Приклади матеріалів у напрямі журналістики рішень можна переглянути тут.

2. Тематика: пошук рішень для імплементації реформ на місцях, використовуючи існуючі успішні практики.

3. Використання мультимедійних інструментів: фото, відео, інфографіки тощо.

Хто може взяти участь у програмі?

Журналісти, які працювали в регіональних виданнях, але втратили роботу внаслідок коронакризи. ГО «Інтерньюз-Україна» залишає за собою право перевіряти достовірність даних про поточний статус працевлаштування журналіста, а також контактувати з колишніми роботодавцями.

Тільки відібрані учасники отримають повідомлення про перемогу у стипендіальній програмі. Результати будуть оголошені до 8 травня 2020 року включно.

Де будуть розміщені створені матеріали?

Матеріали переможців конкурсу будуть опубліковані на онлайн-платформі UkraineWorld. П’ять найкращих матеріалів будуть перекладені англійською мовою та поширені серед міжнародної аудиторії видання.

За додатковою інформацією можна звернутися до Олександри Панової, координаторки програми за електронною адресою opanova@internews.ua або за номером телефону +38(099) 255-33-05.

Програму організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки «Медійної програми в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх