RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. Рынок труда Украины
  5. На Тернопільщині запрацювали підприємства, які переїхали з інших областей

На Тернопільщині запрацювали підприємства, які переїхали з інших областей

13.04.2022 615
На Тернопільщині запрацювали підприємства, які переїхали з інших областей

На Тернопільщині запрацювали підприємства, які переїхали з інших областей

13.04.2022     615

Керівники підприємств зі східної України чудово розуміють, що їхня місія у воєнний час полягає, передусім, у збереженні виробничих потужностей. Щоб врятувати бізнес, який працює в містах, що перебувають під загрозою бомбардування та знищення, вони змушені приймати нелегкі рішення щодо переїзду в західні області нашої країни. Портал з працевлаштування Jobs.ua дізнавався, яка ситуація з підприємствами, які здійснили релокацію на безпечну територію, а саме на Тернопільщину.

Скільки підприємств уже переїхало?

Отже, ситуація наступна: майже двадцять підприємств запустили перенесені виробництва на території Тернопільської області. А загалом вже сорок дев’ять українських підприємств визначилось з питанням релокації на Тернопільщину, повідомив громадськості голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш. Він також зазначив, що здебільшого це підприємства з Донецької та Луганської областей. Наразі для цих підприємств найбільшою проблемою є перевезення техніки та обладнання.

Тернопільський міський голова Сергій Надал вітає цю ініціативу та запрошує інші суб’єкти господарювання зі східних, південних та північних областей переїжджати працювати на Тернопільщину. Він зауважив, що зараз дуже важливо – врятувати технології, обладнання, виробництво, і, звісно ж, зберегти життя їхніх працівників. До речі, на нещодавно проведеній робочій зустрічі місцевої влади і підприємців, які вже запустили свої виробництва в Тернополі, працівники великих фінансових установ погодилися з думкою, що перенесений бізнес доцільно фінансувати під 0% річних.

Де можна довідатися докладну інформацію стосовно вільних приміщень та земельних ділянок? Зателефонуйте в управління економіки, промисловості та праці Тернопільської міськради за номером (067) 447-35-21. Якщо ви вже прибули в Тернопіль, можете безпосередньо звернутися в управління економіки міської ради, яке розташовується на вулиці Коперника, 1.

«Гуляй-поле» запрошує на роботу

Відома торгова марка із Запоріжжя, яка перенесла свої виробничі потужності на Тернопільщину, запрошує на роботу як жителів області, так і внутрішньо переміщених осіб. Які вакантні посади компанія планує закрити на новому місці? Для організації процесу виробництва і фасування майонезу потрібен начальник зміни, технолог та варщик; також є потреба в послугах оператора і фасувальника. Для обслуговування складу шукають вантажника, для фасування олії – закупорювача пляшок, оператора лінії та фасувальника. Для налагодження фасувальних ліній потрібен наладчик з електротехнічними навичками.

Уся необхідна інформація – за телефоном (067)-313-22-83.

До речі, працівники підприємств, які здійснили релокацію, вважаються такими, у яких змінилися істотні умови праці. Але в умовах воєнного стану керівництво підприємств не зобов’язане інформувати своїх підлеглих про зміну істотних умов праці.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх