RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Личные качества на работе
  5. Налагодження робочих процесів у воєнні часи

Налагодження робочих процесів у воєнні часи

31.07.2022 285Автор: Лоліта Платошкіна
Налагодження робочих процесів у воєнні часи

Налагодження робочих процесів у воєнні часи

31.07.2022     285Автор: 

Сьогодні кожний з нас намагається бути в курсі подій, бути поруч з близькими та продовжувати працювати, допомагати країні економічно. Багато хто вже повернувся до роботи дистанційно чи частково, проте налагодження робочих процесів вимагає більше часу та енергії.

Jobs.ua рекомендує налагодити комфортний робочий процес за умови війни, щоб бути більш корисним та ефективним навіть в кризових ситуаціях. Тим паче, що від нас так само очікують ту ж саму продуктивність, що була до війни, не зважаючи на стрес, з яким ми продовжуємо зіштовхуватись щодня.  

Як налагодити власну ефективність під час війни

Якщо ви взяли собі за мету налагодити власну продуктивність, то робіть це не за рахунок безпеки чи морального стану, а за рахунок власної дисципліни. Тому, в першу чергу, будьте уважними до себе, свого організму та психологічного стану. 

Визначте власний темп і нарощуйте його

Розпочніть з визначення власного темпу роботи. Не вимагайте від себе більшого чи абсолютного повернення власної продуктивності. Враховуйте й той час, що буде уходити на відволікання під час повітряних тривог тощо. Якщо ви маєте на меті наростити власний темп роботи, то робіть це поступово, додаючи у власний розклад ще одну таску різного рівня складності. Так будете розуміти, що готові нарощувати темпи далі.

Плануйте тиждень, вчіться вкладатися в дедлайни

Намагайтесь планувати свій тиждень, розписуючи завдання. До речі, в цьому непогано допомагають мітинги команди, де ви разом плануєте свою подальшу роботу. Командна робота тим й цінна, що кожний учасник виконую свою частину роботу і залежить від іншого, тобто стимулює робити швидше і вкладатися в певні строки. 

Розподіляйте роботу на прості й складні завдання

Розподіл роботи на прості й складні завдання дозволить вам правильно оцінювати власний час та зусилля, грамотно планувати день. Застосовуючи принципи встановлення складності та першочерговості завдань, ви зможете радикально змінити хід робочого дня, щоб максимально ефективно проводити час працюючи.

Визначіться чого вам не вистачає в роботі чи заважає

Щоб налагодити робочі процеси, ви повинні відчувати комфорт і ніщо вас не повинно турбувати. Якщо ви постійно відчуваєте дискомфорт в роботі, це працює зворотно: дратує, зменшує вашу продуктивність, віднімає час. Визначіться, що вам заважає, або чого не вистачає в повсякденній роботі, можливо, вас підводить техніка чи люди. Проте більшість незручностей цілком можна виправити чи усунути. Зверніться до офіс-менеджера для розв'язання цього питання, він допоможе.

Дозуйте інформаційний серфінг

Дозуйте власний інформаційний серфінг. Це віднімає багато часу, нервів й зусиль. Проте будьте в курсі подій і завжди залишайтесь на зв’язку. Наприклад, зменшіть перевірку соцмереж та месенджерів під час роботи. 

Якісно відпочивайте та робіть перерви

Розмежуйте час для роботи та відпочинку. Щоб добре працювати, відпочинок повинен бути якісний і активний. Навіть перерви під час роботи та на обід повинні допомагати вам відволіктись та зайнятися чимось корисним: робіть фізичні вправи або вправи для очей. Все це піде на користь.

Контролюйте та налагоджуйте робочі процеси навіть під час війни, щоб бути ефективним та корисним для себе, команди, компанії, країни.

Читайте также

  • Піднімайся і йди30 Август, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 Август, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.


↑ Наверх