RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Ваше здоровье
  5. Налаштовуємося на гарний настрій восени: як це зробити?

Налаштовуємося на гарний настрій восени: як це зробити?

10.10.2020 446
Налаштовуємося на гарний настрій восени: як це зробити?

Налаштовуємося на гарний настрій восени: як це зробити?

10.10.2020     446

Ох, осінь… чудова пора, хоч меланхолічна і сумна. Так, з теплом не хочеться прощатися, але нам нікуди не дітися від змін пори року і настання зими. В цей критичний період важливо зберегти свій настрій на висоті, тому Jobs.ua підготував для вас чудові практичні поради.

Заняття спортом

Проживання цієї осені ускладнюється світовою пандемією коронавірусу. А щоб володіти сильним імунітетом, потрібно займатися спортом і багато рухатися – це давно не секрет. Але який вид спорту обрати? Звичайно, який вам до душі. Але якщо складно виділити достатню суму на відвідування залу чи басейну, можна обрати найбюджетніший варіант: вечірні пробіжки. Все, що знадобиться – це пара старих кросівок і спортивний костюм.

Зараз настала така чудова пора, що ввечері достатньо прохолодно, щоб легко пробігтися і сильно не спітніти. Для того, щоб забезпечити собі на весь наступний вечір хороший настрій, вистачить легкої двадцятихвилинної чи півгодинної пробіжки. І серце потренуєте, і кров прокачаєте по тілу, і сон буде міцніший.

Налаштовуємося на релакс

Настали прохолодні і дощові вечори. Знайдеться чимало людей, які залюбки візьмуть парасолю і підуть блукати вечірнім і мокрим містом. Але якщо ви не належите до таких людей – що тоді робити?

Такі вечори чудово підходять для того, щоб зануритися в атмосферу цікавого серіалу. Чоловікам радимо наступні новинки цієї осені: другий сезон «Хлопаків» і четвертий сезон «Фарго». Серіали тримають марку попередніх сезонів, і не дадуть засумувати. Жінкам радимо переглянути чудові серіали «Велика маленька брехня» (два сезони) і «Чому жінки убивають» (на жаль, тільки один сезон цього чудового серіалу вийшов на екрани).

Щоб створити вдома відчуття затишку, під стукіт дощу по шибках можна ввімкнути спокійну релаксуючу музику. На відеохостингу YouTube знайдеться багато музичних каналів, які цілодобово транслюють подібну музику. Наприклад, «Chillhop Music» або «The Jazz Hop Café». Під таку музику приємно і працювати, і відпочивати, і мріяти про щось хороше.

Ставимо собі маленькі виклики

Важливо поставити собі маленькі виклики, щоб їх було нескладно виконати, і щоб запал не вигорів швидше, ніж ви виконаєте занотовані завдання. Коли руки зайняті важливою роботою, голову менше відвідують погані думки.

Тому прямо зараз візьміть листок паперу і занотуйте собі кілька завдань. Наприклад, «Прочитати кілька детективів», «Хоча б раз в тиждень сходити в ліс на прогулянку», «З’їздити за грибами», «Навчитися готувати нову страву». І виконати ці справи протягом тижня. А там, якщо захопитесь, ще втягнетесь в читання чи кулінарні справи, що й не зауважите, як промайне ця осінь.

Так, на вулиці стало пасмурно і холодно. Це вганяє нас в поганий настрій. Але важливо пам’ятати, що хороший настрій ми самі можемо притягнути в своє життя, самі можемо налаштуватися на позитив. І не варто забувати: нудьгувати восени – це нормально. А дієві поради, наведені в цій статті, допоможуть вам уникнути того стану душі, який може перерости в затяжну депресію.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх