RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Новости
  5. Новини українського ринку ІТ: Самсунг шукає нових працівників, уряд обіцяє ІТ-сектору підтримку

Новини українського ринку ІТ: Самсунг шукає нових працівників, уряд обіцяє ІТ-сектору підтримку

13.05.2022 309
Новини українського ринку ІТ: Самсунг шукає нових працівників, уряд обіцяє ІТ-сектору підтримку

Новини українського ринку ІТ: Самсунг шукає нових працівників, уряд обіцяє ІТ-сектору підтримку

13.05.2022     309

До ринку ІТ завжди прикута велика увага – як з боку українських громадян, так і з боку держави. Хоча б тому, що працівники цієї сфери отримують достойні зарплати і великий простір для розвитку. Для держави ринок розробки програмного забезпечення цікавий передусім тим, що приносить значну суму податків в бюджет України. Портал з працевлаштування Jobs.ua підготував для вас найцікавіші новини ринку ІТ за тиждень, що минає.

Компанія Samsung терміново шукає спеціалістів у Києві

З початку поточного місяця компанія Samsung заявила про потребу нових спеціалістів для київського офісу. Вже опубліковано вісімнадцять вакансій (частина вакансій – для віддаленої роботи). Зокрема, потрібні фахівці на посаду Middle/Senior C++ Engineer, Sr. Computer Vision Engineer, Computer Vision Technical Leader, 3D Graphics Engineer і ряду інших спеціалістів.

Андрій Фісуненко, технічний директор українського філіалу Samsung, у своєму профілі на LinkedIn повідомив про те, що протягом останніх місяців компанія працювала майже на 100% своїх можливостей. Проте наразі вони потребують нових спеціалістів.

Умови роботи, опубліковані на сайті компанії, досить привабливі. Фахівці отримують гідну заробітну плату, а також річний бонус, причому розмір зарплати переглядається щороку (за результатами роботи). Працівники компанії отримують корпоративну підписку на провідні навчальні онлайн-ресурси і можливість відвідувати курси англійської мови. За реєстрацію патентів теж передбачені бонуси. Компанія обіцяє сприяння тим працівникам, які мають намір відвідувати провідні світові конференції, а також публікуватися у провідних журналах.

Соціальний пакет зокрема передбачає офіційне працевлаштування згідно з українським законодавством, оплату декретних відпусток та лікарняних, зручний робочий графік. Медичне страхування, як і страхування життя, отримають не тільки працівники, але й їхні діти. Окрім цього – знижки на придбання товарів компанії і компенсацію вартості обідів.

Словом, умови роботи надзвичайно привабливі, тому радимо звернути на працевлаштування в українському філіалі компанії тим Іт-спеціалістам, які наразі без роботи. Або ж подумують змінити місце роботи.

Уряд вирішив активізувати допомогу та підтримку для ІТ-сфери України

Нещодавно відбулася зустріч Юлії Свириденко з представниками української Асоціації ІТ. Перша віце-прем’єр-міністр засвідчила про важливість підтримки сектору ІТ, адже йому відведена значна роль у післявоєнній відбудові нашої країни. Крім того, ця галузь має величезний експортний потенціал. Якщо говорити про надходження в бюджет, тільки за перший квартал цього року ІТ-сектор приніс країні близько 2 млрд. доларів, а щомісячний обсяг податків, які сплачують ІТ-компанії, складає теж немалу суму – 222 млн. гривень.

Юлія Свириденко також зазначила, що найближчим часом буде розв’язане таке проблемне питання, як бронювання від мобілізації тих фахівців, які мають особливе значення для підприємств.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх