RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Работа студентам
  5. Перша робота? — терпіть!

Перша робота? — терпіть!

17.04.2006 270
Перша робота? — терпіть!

Перша робота? — терпіть!

17.04.2006     270
Коли ж після інституту ви знайшли свою першу роботу, це правило перестало діяти. З тієї простої причини, що заліковка зникла разом з отриманням диплому. Зате з’явилась трудова книжка. Ви працюєте на першій роботі — і почуваєте, що це ваше... Бачите, що можете більше... Але... але вас ніхто не помічає... Терпіть і наполегливо рухайтесь вперед, досягайте на одному місці максимального прогресу — і домагайтесь, щоб цей прогрес був зафіксований у трудовій книжці. Ми дуже часто стикаємось із ситуацією, коли людина — свідомо! — сидить в одній компанії і трудиться не покладаючи рук за смішні, як на такі здібності, гроші. І дуже часто саме ці люди йдуть після співбесіди в рекрутинговому агентстві в інші компанії на високі й відповідальні посади. Усе це можливе через те, що минула робота стала для таких людей справжнім горнилом. Вони звикли робити справу. Без корпоративних обідів, вечірок та бурхливих виїздів на природу. Перша робота привчає людей працювати і заробляти гроші. Перша робота учить давати гідну відповідь, перебуваючи в статусі новачка; змушує крутитися, вертітися — і в той же час виглядати на всі сто. А хто не витримав, з тим інша справа. Рекрутер запитає, чому на початку трудової діяльності так часто мінялася робота, попросить принести відгуки та рекомендаційні листи, буде наполегливо випитувати, які відносини складалися в першому колективі і т.д., і т.п.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх