RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Первая работа знаменитостей
  5. Перша робота селебріті

Перша робота селебріті

6.06.2021 462Автор: Лоліта Платошкіна
Перша робота селебріті

Перша робота селебріті

6.06.2021     462Автор: 

Перша робота в житті людини грає велике значення й залишає по собі багато спогадів на згадку на все життя. На жаль, цей досвід не завжди можна назвати роботою своєї мрії. Тим не менше, його точно можна назвати корисним для молодої людини, якій ще належить отримати знання й напрацювати вміння працівника. До речі, випадковістю чи ні є той факт, що перший досвід роботи віддалено пов’язаний з тою професією, яку хочемо опанувати в майбутньому. Можливо, хтось і себе впізнає: на першій роботі роздавав листівки, а зараз - маркетолог. Підтвердять це й багато відомих людей. Якщо цікаво дізнатися про першу роботу селебріті, ця стаття на Jobs.ua стане вам в пригоді.

Перший досвід - корисний досвід

Почнемо ми з усіма нами відомого та улюбленого режисера Квентіна Тарантіно. Один з непоганих прикладів, коли людина з самого початку професійного досвіду знаходилась на своєму місці. Таким чином спочатку він просто продавав білети в кіно та попкорн, а після влаштувався продавцем в пункт відеопрокату. Впевнені, перегляд фільмів та спілкування з кіноманами пішли йому на користь в подальшому професійному здобутку.

А ось першою роботою суперниці Трампа, Хілларі Клінтон стала служба в парку розваг. Саме так вона зазначила в своїй біографії. Там майбутня кандидатка в президенти продавала кульки, іграшки та солодку вату в кіоску. І хоча цей досвід зовсім ніяк не пов’язаний із бажанням стати президентом, та цей потяг служити людям на користь можна простежити.

Якщо вже казати про різні перипетії життя, то хотілось пригадати й солістку групи No Doubt, перша робота якої стала в мережі швидкого харчування. Саме там Гвен Стефані мила підлогу, але дуже вдячна цьому досвіду роботи в кафе, бо саме там вона познайомилась з іншими учасниками майбутнього гурту, в якому й стала успішною.

На жаль, не всі можуть похвалитися таким успіхом з першою роботою. Комусь приходиться виконувати роботу зовсім ніяк не пов’язану із майбутнім покликанням. Так у 18 років Ілон Маск став на біржу праці з проханням працевлаштування. Його прохання виконали й влаштували прибиральником в котельню. Відомо, що за 18 доларів в годину він вигрібав сміття при екстремально високій температурі. Ось так, навіть майбутньому міліардеру гроші не діставались легко.

Не менш незвичайний перший досвід роботи був й у британської акторки Меган Маркл, дружини принца Гаррі. До кіно акторської кар’єри Меган підробляла в агентстві з організації весіль, де в її обов’язки входило каліграфічно заповнювати запрошення на весілля.

Трохи шокує перший досвід роботи Вупі Голдберг, у якої було досить складне життя й вона була змушена працювати спочатку нічним охоронцем, укладальницею цегли й, навіть, гримером в морзі. Погодьтесь, складно уявити, що такий початковий досвід роботи міг спіткати одну й з найвидатніших комедійних акторів планети.

В свою чергу, хочемо сказати, не так важливо, яку посаду ви займете на першій своїй роботі, як те, чому навчитеся на ній. Якщо ви навчитеся ключовим навичкам спілкування в колективі, розв’язанню проблем екологічним способом, допомоги колегам та вмінню просити про допомогу - отримаєте прекрасний досвід, який допоможе в майбутньому.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх