RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Статьи
  5. Поради що до продуктивної роботи вдома

Поради що до продуктивної роботи вдома

12.11.2019 868Автор: Олександр Мавлідінов
Поради що до продуктивної роботи вдома

Поради що до продуктивної роботи вдома

12.11.2019     868Автор: 

Фріланс впевнено крокує планетою та все більше роботодавців дозволяють своїм працівникам робити необхідні завдання вдома. Популярність цього методу настільки висока, що до нього вдаються представники навіть тих професій, що ще не так давно здавалися зовсім не пристосованими до таких варіантів.

Проте, відомі й певні проблеми, що виникають під час «домашніх робіт». По-перше, це прокрастинация – тобто неспроможність самоорганізуватися, погані побутові умови та інші «вади».

Спробуємо розглянути, як зробити працю вдома максимально ефективним трудом.

«Куточок офісу» вдома

Навіть, якщо ви мешкаєте в однокімнатній квартирі, обладнати хоча б яке робоче місце – перший крок до вдалого виконання своїх завдань без покидання оселі. Загалом, ви маєте знайти найбільш затишне місце, де ви зможете спокійно працювати. Звичайно, там має бути зручний стіл та стілець (але не занадто зручні, щоб не викликати бажання спати) та все інше, що необхідне для вашої роботи. Як правило, така робота поєднана з інтернетом, тож треба зробити так, щоб цей вид зв’язку не зникав та не мав постійних збоїв.

Якщо, такий куточок ви знайшли біля вікна – це ідеальний варіант. Ви будете мати змогу відволікатись від монітору та давати своїм очам відпочити.

Якщо коротко, то ви маєте досягти максимального комфорту. Але, комфорту робочого, який не має нічого спільного із комфортом, що людина облаштовує для відпочинку.

Небезпечні але потрібні дрібниці

Коли ви вмієте працювати, треба навчитися й відпочивати, виділяючи на це певний час серед роботи. Підготуйте те, що допомагає вам у такому відпочинку. Цікава книга, або музичний інструмент, або будь-що, на що ви здатні відволіктися на короткий час та розслабитися, має бути під рукою та не займати багато часу на пошуки необхідного. Пам’ятайте про небезпеку таких розваг. Не зважаючи на свою необхідність, це все здатне відволікати від роботи, й тому треба вміти контролювати те, скільки часу ви витрачаєте на таке відволікання.

О, спорт…

Так, короткочасні спортивні вправи можуть здорово допомогти у виконання будь-якої сидячої роботи. Допоможе у цьому всілякий спортивний інвентар, що пристосований до домашнього використання. Звичайно, якщо вам допомагає лише біг, то доведеться виходити на вулицю. У інших випадках, слід інвестувати у спортивні знаряддя, що будуть невеликими та зможуть надати можливість виконання простих вправ. Поєднання фізичних (розумних) навантажень із діяльністю мозку - гарно впливають на результати роботи.

робота вдома

Порядок

Слідкуйте за чистотою та порядком у вашому домашньому офісі. Крім вас там ніхто не прибиратиме, тому усе зайве та неактуальне має видалятися регулярно, щоб не перетворити ваш офіс вдома на домашній склад.

Майте чіткі цілі

Постановка конкретних завдань для себе та «на сьогодні» - гарно допомагає у виконанні роботи поза межами звичного офісного середовища. Розпланував роботу та визначив те, що ви повинні зробити сьогодні, ви зумієте дотриматися належного графіку та не будете потребувати нагляду шефу, якого, до речі, вряд чи знайдете в себе вдома.

«Віддалення близьких»

Родина не має страждати від того, що ви працюєте вдома. Але, й відволікати вас від роботи, також, не повинна. Одразу поспілкуйтеся зі всіма мешканцями оселі. Вони повинні розуміти, що вас, якби немає вдома, бо ви зайняті справами, які приносять вам здобуток. Чим конкретніше ви заявите такі свої вимоги до близьких, тим рідше вони наважаться відволікати вас по різних побутових дрібницях. А, це, вже найближчим часом продемонструє правильний результат вашої роботи вдома.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх