RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Про що поговорити на роботі під час перерви – українські блогерки, які заслуговують на увагу з боку ваших колег

Про що поговорити на роботі під час перерви – українські блогерки, які заслуговують на увагу з боку ваших колег

29.07.2022 345
Про що поговорити на роботі під час перерви – українські блогерки, які заслуговують на увагу з боку ваших колег

Про що поговорити на роботі під час перерви – українські блогерки, які заслуговують на увагу з боку ваших колег

29.07.2022     345

Портал Jobs.ua продовжує серію публікацій, спрямованих на популяризацію україномовного контенту. В цій статті ви дізнаєтеся про чудових українських блогерок, про яких варто згадати в розмові з колегами під час перерви на роботі.

Емма, Яна і їхній YouTube-проєкт «Палає»

Емму Антонюк та Яну Брензей можна віднести до молодого покоління українських блогерок, які пропонують увазі глядачів обговорення актуальних тем. Ці чудові жінки займаються насправді дуже важливою роботою, адже російську блогосферу потрібно витісняти з просторів українського сегменту YouTube (і не тільки ютьюбу, зрештою), в тому числі і в такий спосіб.

Подивіться також проєкт Емми Антонюк «Це ніхто не буде дивитися» – інтерв’ю Емми з відомими людьми, коли в розмові так чи інакше зачіпаються теми книг. Емма й сама дуже начитана людина, і любить запрошувати гостей, які охоче поділяться прочитаними книгами і порадять глядачам корисну, важливу, актуальну літературу.

І про книжковий клуб Емми та Яни.

Дівчата один раз на місяць влаштовують книжковий клуб, в прямому ефірі обговорюючи книгу, яку вони разом із глядачами читали впродовж минулого місяця. Кожен з вас може прочитати пропоновану в обговоренні книгу і прийти на їхній ефір в інстаграмі, щоб обговорити книгу і поділитися враженнями про неї.

Також зазначимо, що наразі YouTube-проєкт «Палає» активно розвивається, аудиторія каналу налічує майже 70 тис. підписників, їхня кількість невпинно зростає. Бажаємо дівчатам успіхів та рухаємося далі.

krapka.krapka

Цю прекрасну в усіх сенсах блогерку звати Софія, а в підзаголовок, як ви вже зрозуміли, винесена назва її інстаграм-акаунту. Софія про себе зазначає, що вона «амбасадорка всього українського», – і це дійсно так. Її дописи про українських митців та українську культуру минулих століть полюбили понад 64 тис. читачів. Приміром, нещодавно Софія зробила декілька дописів про життя і творчість Марії Примаченко, про Казимира Малевича, про культуру за ґратами, або українські митці примудрялися не лише виживати в нелюдських умовах заслань та ув’язнень, а ще творити нетлінні шедеври.

І якщо ви просто з цікавості зайдете на сторінку Софії в інстаграмі і вирішите підписатися на неї, не забудьте порадити її акаунт своїм колегам на роботі. Ми повинні ділитися один з одним найкращим, а такі блогерки роблять велику просвітницьку роботу, руйнують міфи, які створювалися ще радянською пропагандою, і показують силу і чарівність української культури в своїх дописах.

yivgaa

Знайомтеся, так називається акаунт Євгенії Гавришенко, художниці та, за її власним визначенням, «Амбасадарки деколонізації України», а також руйнівниці міфів та людини, яка пише дипломну роботу про шароварщину.

Так, її інстаграм-сторінка не настільки популярна, як у Софії – 10 тис. читачів – але її дописи теж цікаві, пізнавальні та актуальні. Теж можуть збагатити вас інтелектуально і розповісти про українську культуру та видатних діячів минулого щось таке, про що ви ніколи й не здогадувалися. Словом, підписуйтеся і знайомтеся з влучними дописами цієї блогерки, рекомендуйте її колегам на роботі, щоб кількість аудиторії Євгенії Гавришенко продовжувала невпинно зростати.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх