RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Прием на работу
  5. П’ять ознак того, що вам хочуть запропонувати роботу?

П’ять ознак того, що вам хочуть запропонувати роботу?

18.12.2018 835Автор: Лоліта Платошкіна
П’ять ознак того, що вам хочуть запропонувати роботу?

П’ять ознак того, що вам хочуть запропонувати роботу?

18.12.2018     835Автор: 

Будь-який спеціаліст за результатами співбесіди хоче бути обраний роботодавцем. Але ніхто із здобувачів, приходячи на співбесіду, не може сказати який буде результат цієї зустрічі та чи запропонують йому вакансію. HR-спеціалісти стверджують, що існують певні ознаки в поведінці роботодавця, які можуть означати, що вам запропонують цю вакансію. В цій статті ми спробуємо розкрити ознаки того, що вам буде запропонована ця робота.

Дуже часто здобувачі приходять на співбесіду досить збентеженими, тому вони шукають зовні будь-яких сигналів, які б натякнули на те, що співбесіда проходить позитивно та роботодавець повністю настроєний на вибір вашої кандидатури. Тож наступні 5 сигналів підкажуть, що слід очікувати після співбесіди.

Ознаки успішної співбесіди

По-перше, присутність на співбесіді не лише HR-ів, а й керівників відділу, чи кваліфікованих спеціалістів по вашому фаху, це вже може сказати про серйозний настрій керівників до вашої персони. Скоріше за все вашим резюме справді зацікавились і щоб прискорити етапи співбесіди за вакансією, на зустріч завітали одразу всі відповідальні за пошук працівника за вакансією. Ловіть свій шанс, спробуйте покорити всіх присутніх своєю ерудицією та шармом.

Основною ознакою того, що вами зацікавився роботодавець є те, що він задає вам багато питань, стосовно ваших умінь і навичок. Можливо, навіть, уточнює, щодо вашої роботи з певними програмами. Це означає, що роботодавець хоче зрозуміти, чи підходите ви до роботи за фахом по вакансії, можливо у найближчий час.

Якщо роботодавець також робить помітки у записнику щодо вашої кандидатури, то це означає, що він зацікавлений вами і робить записи, щоб у майбутньому уточнити інформацію, яка була для нього незрозумілою.

Ще однією ознакою успішної співбесіди є жести і міміка роботодавця, яка виявляє довіру і розуміння. Ви відчуваєте дружелюбність і відвертість роботодавцдя щодо вашої кандидатури.

І останній явний ознак того, що вас хочуть запросити на співбесіду – конкретний зрозумілий зворотній зв’язок. Якщо роботодавець обіцяє дати відповідь щодо вашої кандидатури у найближчий час, то скоріше відповідь буде в сторону вашої кандидатури.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх