RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. На работе
  5. Робочий процес: працювати з комфортом

Робочий процес: працювати з комфортом

11.12.2019 351Автор: Олександр Мавлідінов
Робочий процес: працювати з комфортом

Робочий процес: працювати з комфортом

11.12.2019     351Автор: 

Оскільки наша робота займає майже дві третина життя, зрозуміло бажання людини, проводити цей час не лише заради результату, а й з певним комфортом. До того ж, зручність, досягти якої допомагають всілякі сучасні розробки та гаджети, суттєво впливає й на кінцевий результат роботи, й на наявність належної атмосфери.

Якщо, ви не належите до категорій людей, які можуть ефективно працювати лише за ідеально прибраним столом, Jobs.ua радить поцікавитися сучасними винаходами, що створені спеціально для офісної роботи.

Модний тренд на фіксацію рівня свого щастя від той роботи, що виконуєш, зараз можна фіксувати за допомогою «календарів щастя», помічаючи спеціальними «смайлами» чи малюнками той рівень задоволеності від минулого дня, який людина відчуває наприкінці роботи. Тому для кого важливо, наскільки позитивно він відчуває себе працюючи саме так, такий засіб допоможе зрозуміти необхідне. Для всіх інших, він стане гарним додатком до робочого столу та допоможе фіксувати найбільш цікави дати. До речі, такі календарі існують й в електронному вигляді.

Світло офісів здатне псувати зір та викликає в певної групи людей стан дратівливості та непрацездатності. Допомогти рішенню цієї проблеми можна за допомогою спеціальних відео-панелей, що дуже легкі та зручно монтуються у «квадрати» стандартної офісної стелі. Показують такі панелі лише одну картинку – безодне синє небо. Розмістив над собою таке «віконце», людина зможе й мати достатньо «денного світла», й відволікатися, дозволяючи очам відпочивати від напруги роботи з монітором.

Відомо, що де-які робочі записки та інші «папірці» краще винищувати по скоріше. Притому, великі шредери досить коштовне обладнання й займають чимало місця в офісах. Невеликий портативний шредер, що працює від розетки та від акумулятору, може стати у нагоді, коли треба подрібнити якийсь небудь документ.

Кабелі та всілякі дроти, що є постійними супутниками сучасної техніки, можуть суттєво заважати процесу роботи. Для того, щоб все це не потрапляло на вашому шляху та не заважало ногам під столом, існують сучасні спеціальні утримувачі дротів й шухляди. Шухляди та шухлядки мають різні розміри та їх можна розмістити під столами, безпечно складаючи у них згорнуті дроти. Утримувачі, що нагадують незвичні прищіпки, завдяки простому вакуумному замку, здатні фіксуватися на будь-яких поверхнях, тому дроти можуть утримуватися там, де це зручно працюючий людині.

Щодо зручності ніг, окрім того, щоб звільнити їх від полону дротів, під столом монтується…зручний гамак для ніг. Відомо, що від довготривалого сидіння, ноги людини також втомлюються, отримуючи ще й навантаження від притоку крові. Тож, періодично користуючись таким пристроїм, можна полегшати напруження від сидіння. Ну, а людина, що менше втомлена, може ефективніше й працювати.

Щоб не казали про шкоду від надмірного вживання кави, більшість офісних робітників, так чи інакше роблять це регулярно. Серед альтернатив чорному напою, на другому місці чай. Обидва напої вживаються краще поки ще не охолонули, тож спеціальна підставка із USB-кабелем, яка не дасть теплу покидати напій, точно стане у нагоді.

Працювати треба з радістю, а це таке відчуття, у якому комфорт займає суттєвий відсоток. Ну, а вже позитив від самого робочого процесу, звичайно має призвести й до гарних показників робітника.

Читайте также

  • Читання в юному віці – кар'єра у майбутньому 28 Сентябрь, 2024

    Підвищення по службі чи в іншій діяльності, досягнення популярності, слави тощо – це все кар'єра. А з чого починається це сходження і коли? На це запитання дає відповідь соціолог із Оксфорда Марк Тейлор.

  • Як полегшити вихід на роботу після відпустки? 8 Сентябрь, 2024

    Декілька порад від наших експертів про те, як, повернувшись до роботи, правильно застосувати «відновлений багаж сил».

  • Піднімайся і йди30 Август, 2024

    Впавши, піднімаємося, обтрушуємо одяг, хочемо зробити крок, але біль у забитих колінах не дає ступити. Адже йти треба, хоча б до медпункту. Одні встають і, перемагаючи біль, йдуть далі, а в інших сил вистачає лише до кабінету лікаря або самому перев'язати собі рани, а деякі не можуть навіть піднятися від сильних забитих місць, розчарування та зневіри. Що робити і як допомогти собі?

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 Август, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

↑ Наверх