RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Советы соискателю
  5. Ще раз про фріланс

Ще раз про фріланс

19.04.2019 254Автор: Олександр Мавлідінов
Ще раз про фріланс

Ще раз про фріланс

19.04.2019     254Автор: 

Вже не одноразово висвітлюючи тему роботи у режимі фріланс, Jobs.ua писав про різні сторони такого труда.

Резюмуючи, можна ще раз пройтись по тим аспектам праці, які вважаються «плюсами» фрілансу, не забуваючи й про його «слабкі» сторони.

Вільний робочий графік та відсутність прив’язки до конкретного робочого місця – безумовні переваги такої праці. Також, як й можливість вибору, й економія на витратах на пересування до робочого місця та назад.

Необмежений ставкою прибуток та теоретична можливість вибирати роботодавця, також, стали суттєвими перевагами, що зробили цей вид роботи популярним.

При цьому, висока конкуренція та постійні вимоги до самоконтролю, при високій необхідності спілкування з «живими» колегами – роблять й негативний аспект у віддаленій роботі.

До мінусів зайняття додають також й вірогідність неофіційних трудових відносин та нестабільні заробітки.

При всьому, фріланс продовжує упевнено крокувати по країнах, в Україні також знаходячи кожного року все більше своїх шанувальників.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх