RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. В помощь HR
  5. Що дратує спеціаліста при пошуку роботи?

Що дратує спеціаліста при пошуку роботи?

3.02.2019 347Автор: Лоліта Платошкіна
Що дратує спеціаліста при пошуку роботи?

Що дратує спеціаліста при пошуку роботи?

3.02.2019     347Автор: 

Пошук роботи – безсумнівно, цікаве але клопітне завдання для спеціаліста. Багато хто з них починає пошуки роботи з ентузіазмом, а закінчує виснаженим та втомленим. Це заняття й справді віднімає купу часу та зусиль. Jobs.ua спробували вияснити, що найбільше дратує спеціаліста при пошуку роботи. Наші подальші спостереження можуть знадобитися роботодавцям для покращення рекрутингової кампанії менеджерів з персоналу.

Багато хто з роботодавців ігнорують покращення стратегії запрошення здобувачів на співбесіду чи проведення ділової зустрічі, але саме це формує перше враження спеціаліста про вашу компанію.

Виправляємо помилки при пошуку персоналу

HR-менеджери із залюбки поділяться з вами своїми спостереженнями щодо того, що саме дратує спеціаліста при пошуку роботи. І одне з основних роздратувань спеціалістів – невідповідність вимог щодо заробітної плати роботодавцями. Дуже часто трапляється таке, що зарплата вказана в вакансії не відповідає реальності. Приходячи на співбесіду, багато хто зі спеціалістів дізнаються про справжні розміри зарплати і розчаровуються. Буває і таке, що роботодавець не вказує тонкощі роботи чи, наприклад, розміри ставки та проценти від доходу, що також розчаровує прі першій зустрічі.

Дуже дратує спеціалістів і відсутність розміру заробітної плати в розміщеній вакансії. Доречи, більшість здобувачів просто ігнорують подібні вакансії на рекрутингових площадках.

HR-менеджери помітили, що спеціалісти ігнорують вакансії, якщо в них не вказується наступна цікава для них інформація: місце знаходження компанії, чи є в компанії офіційне працевлаштування, що входить в соціальний пакет, відсутність зворотного зв’язку з роботодавцем.

Самі здобувачі зазначають, що дуже неприємно бачити в вакансії позначку, що шукають на вакансію лише чоловіка чи лише жінку, чи то зазначається певний віковий поріг, який відсіює велику кількість спеціалістів.

На співбесіді спеціалістів дуже дратує, коли роботодавець запізнюється, хочеться також зазначити, що і роботодавців також бісить відсутність пунктуальності у здобувачів. Ще більше дратує, коли спеціаліст приїжджає на співбесіду, а роботодавець вже знайшов на це місце спеціаліста. Краще про це повідомляти заздалегідь, щоб не використовувати свій та чужий час.

Більша частина здобувачів зазначає, що дуже неприємно, коли на відіслане резюме роботодавцю, вони не отримають ні запрошення, ні відповіді, ні відмови.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх