RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Интересно о бизнесе
  4. Мужчины, которые изменили мир
  5. Історії успіху: не відступати й не здаватися

Історії успіху: не відступати й не здаватися

18.07.2019 920Автор: Олександр Мавлідінов
Історії успіху: не відступати й не здаватися

Історії успіху: не відступати й не здаватися

18.07.2019     920Автор: 

Історії успіху від Jobs.ua – це не просто приклади успішних та часто відомих читачу селебриті та авторитетних бізнесменів. Насамперед – це спроба подивитися на шлях до успіху трохи з іншого боку. Відчути те, як близько до того щоб здатися була людина та якою солодкою може стати перемога над собою, яку досягають завдяки численним зусиллям.

Тим складніше наслідувати відомих акторів, що, як ми вважаємо, досягли успіхів суто завдяки існуючому в них таланту. Але, дивлячись на професійний шлях багатьох з них, розумієш: що до того моменту, коли доля надала їм, всього лише, шанс – в них вистачало часу зневіритися в собі, але впоравшись, знову йти до мети.

Жан-Клод Ван Дамм- не просо популярний світовий актор, але зірка, що тривалий час мешкав в Україні, тому знайомити читача із його творчістю – марнувати час на відомі факти.

Народившись у 1960 році у бельгійському Брюсселі, Жан-Клод виказував неабияку здібність до танців й був відданий батьками до балетної школи. Доволі талановитий танцівник, Ван Дамм, раптом, у дванадцятирічному віці, кидає танці та захоплюється карате. Причому, захоплення це стає шляхом його спортивної кар’єри. Вже у віці 20 років Жан Клод Ван Дамм зумів стати абсолютним чемпіоном Європи з цього виду боротьби.

Але, навіть це не було мрією Ван Дамма. Вже з часів зайняття балетом, він мріяв про кінематограф та був справжнім фанатом таких акторів того часу, як Бельмондо та Фернандель. Навіть європейське кіно на цікавило амбіціозного бельгійця: він мріяв лише про далекий Голівуд – місце, де мрії стають реальністю.

Дочекавшись коли йому виповнився 21 рік, Жан-Клод залишив спортивну кар’єру й швидко продавши свій спортивний зал, вирушив до Америки. Ван Дамм не мав ані потрібних «зв’язків», ані досвіду роботи актором, в нього було обміль грошей та він геть не знав англійської мови. Один з багатьох спортивних юнаків, що разом із численними «старлетками» регулярно наповнювали вулиці голлівудських студій із прискіпливими рекрутерами по набору статистів.

Звичайно, дивлячись на те, що зі своїм тілом виробляє на екрані Жан-Клод, які удари він демонструє та у якої формі знаходиться, навіть сьогодні, поневолі розумієш, що така людина має талант, якого тобі бракує. Але, не тільки наявність цього талант, а в першу чергу, воля до перемоги, привели Жан Клода до бажаної мрії.

Майбутня зірка, цілих п’ять років (!) працював продавцем, доставщиком піци, інструктором з самозахисту та, навіть, викидайлом у дешевих барах. Ван Дамм не втрачав надії та продовжував стукатися до усіх кіностудій з метою потрапити на проби. Все було марно, й тільки рідкісні запрошення у якості спаринг партнера для тренінгу акторів, зв’язували Жан-Клода із світом кінематографу.

Збираючись здаватися та відмовитися від подальших спроб. Кожен раз, Ван Дамм знаходив сили та рухався далі від однієї невдалої спроби до іншого шансу. Й, одного разу, запрошення у спаринг-партнери на «зіркові тренування» звело Жан-Клода з Чаком Норісом – вже давно відомою зіркою фільмів про східні види боротьби.

Ван Дамм зумів зацікавити Норіса, настільки сподобавшись тому, що Чак рекомендував Жан-Клода знайомому президенту компанії «Canon». Співбесіда пройшла вдало та Ван Дамм отримав свою першу роль у стрічці зі знаковою назвою для нього – «Не відступати й не здаватися».

А, далі почав працювати вже талант. Незважаючи на те, що перша роль була цілком «негативна» - поганий персонаж, Жан-Клод зумів втілити це так, що наступні запрошення до зйомок, вже були питанням часу.

У всіх своїх інтерв’ю, зірка завжди акцентує увагу на тому, що тільки завдяки вірі у вірність свого шляху та намаганням робити «хоч щось» у вибраному напрямку, він зміг досягнути світової популярності та визнання. Як актор, про що завжди по-справжньому мріяв.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх