RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Первая работа знаменитостей
  5. Історії успіху: Відомі «невдахи», які змінили наш соціум

Історії успіху: Відомі «невдахи», які змінили наш соціум

13.10.2020 937Автор: Олександр Мавлідінов
Історії успіху: Відомі «невдахи», які змінили наш соціум

Історії успіху: Відомі «невдахи», які змінили наш соціум

13.10.2020     937Автор: 

Усі без виключення люди, які зуміли досягти власної мети та успіху, разом із визнанням, у своєму житті, потрапляли на своєму шляху в ті, чи інші складні ситуації. В де-кого з них одразу, навіть, не повинно було й з’явитися жодних шансів лише розпочати шлях до мрії. Проте, ці особистості змогли здолати перешкоди та досягнути того, чого так бажало й що змогло змінити їх життя на краще.

Подивіться лише на цих відомих людей, які зуміли принести «кольори» та щось нове в різні аспекти людського соціуму, та які одразу зіткнулися з певними перешкодами або зневірою в них з боку оточення.

Гаррісон Форд

Навряд чи хтось не знає корелліаніна Хана Соло або доктора Генрі Уолтона «Індіану» Джонса-молодшого, яких фантастично зіграв цей актор. Ще у році тридцяти років, Гаррісон був нікому не відомим теслею-самоучкою, намагаючись прогодувати свою сім'ю. Все його досягнення – де-кілька епізодичних ролей на телебаченні у шоу з низькими рейтингами, не допомагало, а більш заважало вирішувати побутові та фінансові проблеми родини. Необхідність повернення «у реальність» й спонукало Форда стати теслею.

Сприйнявши обставини, як необхідні та тимчасові, Форд не втратив віри у себе та був нагороджений долею. Його покликали, як професійного теслю, щоб зібрати шафу… у будинку Джорджа Лукаса, який шукав незвичайних людей для втілення персонажів у його новій кінострічці ««Американські графіті»». Отримав роль другого плану у фільмі Лукаса, вже через 6 років Форд став легендарним Ханом Соло, якого створив, знову той самий Джордж Лукас.

Майкл Джордан

Однин з найвідоміших баскетболістів в усьому світі, розумів, що прагне жити баскетболом, ще з дитинства. Проте, зробити на цьому кар'єру для Майкла було доволі не просто, бо, навіть, до шкільної та університетської баскетбольної команди його не узяли через його низький зріст.

Не покидаючи гру та граючи в геть нікому невідомих командах, Майкл Джордан заявив про свій талант та звернув на себе увагу тих, хто зміг оцінити професійність хлопця «з вулиці». Він каже, що змога просуватися через невдачі, надихає його й зараз.

Джим Керрі

Людина в зеленій масці та багато інших образів, втілених цим успішним коміком, знайомі майже всьому світові. Проте, мало хто з шанувальників знає, що певний час Джим Керрі існував у такій скруті, що мав мешкати зі своєю родиною в автобусі Фольксваген, який колесив по усій території Канади. У дитинстві, Джиму Керрі довелося покинути середню школу, щоб знайти роботу, настільки бідною була його родина.

Успіхом вважалася, навіть, робота прибиральником на яку він влаштувався, для того, щоб підтримувати власних рідних. Знаходячись у важкій фінансовій та загалом життєвій ситуації, Керрі не втратив бадьорості та рятувався почуттям гумору, яке розвинув у себе, саме у цей час, та яке зміг продемонструвати згодом усім глядачам, заробив на ньому мільйони доларів.

Опра Уїнфрі

Відому телевізійну зірку та медіамагната світового масштабу, Опру Уінфрі, взагалі, відмовляли від самого переїзду до Чикаго, де на той час, складно було гідно влаштуватися на роботу темношкірій жінці. А, коли вона потрапила у світ телебачення, навіть, роботодавці-афроамериканці відмовили їй у працевлаштуванні, бо вона є «професійно непридатною для роботи у цій сфері».

Пропрацював з нею зовсім трохи на телебаченні Балтімора, Опру Уїнфрі звільнили через низькі рейтинги її шоу. Потрапив, лише через сім років після свого провалу до омріяного Чикаго, Опра таки заснувала шоу, яке через неймовірні труднощі змогла продемонструвати глядачам. З того разу, її однойменне ток-шоу показують в 146 країнах світу на протязі вже 25 років, та воно потрапило до списку 50-ти найбільших шоу в американській історії.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх