RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Ищем вакансии
  5. Терміни закриття вакансій

Терміни закриття вакансій

22.12.2019 1445Автор: Лоліта Платошкіна
Терміни закриття вакансій

Терміни закриття вакансій

22.12.2019     1445Автор: 

Однією з основних завдань менеджера з персоналу - вчасне закриття вакансій компанії. Будь-якого роботодавця турбує лише одне питання в цьому випадку: «Як швидко робітник буде підібраний?» Коли у HR-спеціаліста є достатньо часу для цього, то підібраний кандидат не складає великих труднощів. Якщо часу обмаль, то менеджеру з персоналу доводиться діяти в екстрених умовах і доволі коротших термінах. Саме тому будь-який менеджер з персоналу повинен мати навички швидкого пошуку спеціалістів на відкриту вакансію, проведення вакансій в короткий термін та аналітичні навички, щоб аналізувати здобувачів та відбирати найбільш відповідного вакансії спеціаліста.

Загальноприйнятих показників терміну закриття вакансії не існує. Це залежить від багатьох факторів. Фактори, які впливають на швидкість закриття вакансії:

  • відповідність вимог до вакансії посаді,
  • конкуренція на ринку праці,
  • специфіка вакансії,
  • репутація компанії,
  • високий рівень навичок пошуку менеджера з персоналу та інше.

Як швидко закривати вакансії?

Для того щоб швидко закривати вакансії менеджеру з персоналу, необхідно враховувати всі фактори, що можуть тим чи іншим шляхом впливати на швидкість пошуку відповідного спеціаліста. Для цього потрібно виробити власну систему пошуку кандидатів в коротші терміни, яку ви випробували на практиці та отримали позитивні результати.

Найкращий спосіб закрити швидко вакансію - взяти на роботу спеціаліста, якого вам порекомендували та він готовий до зміни місця роботи. В цьому випадку можна не сумніватися в тому, що спеціаліст володіє інформацією про вашу компанію та знає вимоги до вакансії.

Пошук спеціалістів з бази здобувачів - вдала ідея в умовах швидкого пошуку роботи. До речі, цю базу можна формувати на протязі всього часу роботи в компанії та хедхантити спеціалістів, які горять бажанням працювати саме в вашій компанії. Для цього додавайте постійно в базу нових здобувачів та робіть відповідні відмітки щодо того чи іншого спеціаліста.

Якщо хочете швидко закривати вакансії, запрошуйте на співбесіди керівників відділів, які допоможуть вам задавати здобувачам правильні питання та розкривати їх професійні здібності.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх