RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Цікаві заняття і хобі для зняття стресу після робочого дня

Цікаві заняття і хобі для зняття стресу після робочого дня

23.03.2023 199
Цікаві заняття і хобі для зняття стресу після робочого дня

Цікаві заняття і хобі для зняття стресу після робочого дня

23.03.2023     199

Непросто зберігати продуктивність в кризові часи, хоча й критично важливо. Для себе, своєї сім’ї, громади, країни. Але якщо звичні способи знаття стресу після робочого дня вже не працюють для вас, чи просто не цікаві, чим себе зайняти тоді? Портал Jobs.ua пропонує добірку цікавих бюджетних і небюджетних занять та хобі для зняття стресу після роботи.

Кубик Рубіка

Ви знали, що в 2013-му році кубик Рубіка купували частіше, ніж його величність Айфон? Проста іграшка-головоломка, на перший погляд, але по-справжньому може захопити. Придбайте і спробуйте, тим паче, це недорого – найдешевший Кубик Рубіка обійдеться вам трохи більше 100 грн.

Навчіться складати на швидкість, спробуйте встановити власний рекорд. Укладіть з кількома друзями парі, хто зможе зробити це швидше. Додайте в такий спосіб трохи азарту, можна й приз спеціальний придумати. Наприклад, хто програв, фінансує поїздку в гори чи обід в ресторані. Що завгодно, на ваш вибір і смак.

Фокуси

Опанування фокусів з монетками чи картами теж можуть не на жарт захопити. Це чудовий спосіб для релаксу, а також для розвитку дрібної моторики. Хтозна, можливо з часом ви станете справжнім майстром цієї справи, як один з головних персонажів роману Стівена Кінга «Необхідні речі».

Мурашники

Справжні мурахи в скляних мурашниках можуть стати відрадою і втіхою для серця натураліста. Тим паче, догляд і спостереження за ними можна перетворити на справжнє медитативне заняття. І заодно порозмірковувати, як цим маленьким створінням вдалося вижити в суворих жорнах еволюції, коли безліч живих видів не витримали конкуренції з іншими і вимерли? А мурахи без проблем собі вижили і непогано почуваються на нашій планеті. Дивовижно, як вважаєте?

Картини по номерах

Вмієте ви малювати чи ні – це не має жодного значення, якщо ми говоримо про картини по номерах. Навіть якщо ви давно вже забули, як тримати пензлі в руці, бо шкільні уроки образотворчого мистецтва давно позаду. Всі ми так чи інакше художники в душі, і картини по номерах дадуть цю можливість: бодай трохи відчути себе художником.

Подаруйте собі та своїм рідним таку радість, скільки того життя?

Сезон городів розпочато, вітаємо вас!

Любите копирсатися в землі, вирощувати городину чи квіти? Тоді поставте собі цікаву ціль на цю весну – виростити якусь незвичну рідкісну квітку, за якою потрібен складний догляд. Або цікавий сорт кабачка чи помідора. Словом, тут теж можна проявити фантазію і порадувати себе оригінальним помідорчиком чи капустинкою. Все залежить від вашої фантазії і подекуди, звісно, від фінансів, бо рідкісні квітки можуть недешево коштувати. Але хіба це благородне заняття того не вартує?

Спостереження за птахами

Бьордвотчинг – цікаве заняття насправді. Ви здивуєтеся, скільки незвичних птахів живуть у вашій місцевості, або ж з’являються в перелітній період. «Полюйте» на них з фотоапаратом чи камерою смартфона, а найкращі фотографії публікуйте в інстаграмі. Так можна й цікавий акаунт створити, між іншим. Коротше, все у ваших руках. І в об’єктиві.

Яке з цих цікавих занять для зняття стресу після роботи вам припали до душі найбільше?

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх