RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. Рынок труда Украины
  5. У 2019 році роботодавці планують поповняти штати

У 2019 році роботодавці планують поповняти штати

7.03.2019 272Автор: Олександр Мавлідінов
У 2019 році роботодавці планують поповняти штати

У 2019 році роботодавці планують поповняти штати

7.03.2019     272Автор: 

Jobs.ua дізнався, що на думку аналітиків, які досліджують ринок праці України, поточного року, роботодавці почнуть майже масові поповнення штатів компаній.

Завдяки опитуванню, яке проводилося серед власників та керуючих бізнесом в країні, виявляється, що роботодавці й дійсно збираються розширяти колективи співробітників.

З 900 опитаних компаній, розширятися мають наміри 58% респондентів. Серед них, майже половина планує збільшити кількість найманих працівників на 15-20%. Одна десята частина з тих компаній, що брали участь у дослідженні планують збільшення штатів більш ніж на 20%.

Однією з причин появи нових робочих місць, спеціалісти називають суттєвий відтік кадрів, протидіяти якому, роботодавці України намагаються різними способами.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх