RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Блог Jobs.ua
  5. Улюблена робота: задаток щастя та «панацея» від проблем

Улюблена робота: задаток щастя та «панацея» від проблем

6.04.2021 680Автор: Олександр Мавлідінов
Улюблена робота: задаток щастя та «панацея» від проблем

Улюблена робота: задаток щастя та «панацея» від проблем

6.04.2021     680Автор: 

Й, все таки, ми-українці, доволі щаслива нація. Та, перед тим, як хтось наважиться заперечити цей факт, повідомляємо, що про наявність такого щастя, свідчать, принаймні, данні останніх соціологічних опитувань.

На тлі «буремних часів» поширення пандемії коронавірусу та всіх супутніх «нещасть», які спіткали світ й Україну, зокрема, Jobs.ua намагався з’ясувати, чи приносить зараз справжнє задоволення нашим співвітчизникам та робота, якою вони наразі займаються.

Не секрет, що такі заходи, як карантинні паузи в житті та нормальному функціонуванні вітчизняного ринку праці, посилені складною економічною обстановкою, призвели до майже катастрофічних подій в професійному житті багатьох людей. Велика кількість українців або остаточно втратила роботу, або була вимушена скоротити власні здобутки чи шукати будь-якій підробіток в нових та незнайомих галузях.

Одна лише «дистанційка» вже встигла стати чималим випробуванням, як й для роботодавців, так й для найманих працівників, змушених навчатися працювати вдало в геть «домашніх умовах».

Незважаючи на доволі не простий «фон» обставин, редакція створила чергове опитування, запитав в українців : «Уявіть, що ваша сьогоднішня робота - зайняття на все ваше життя. Ваша думка?»

Чесно кажучи, маючи певні побоювання, щодо реальних обставин сьогодення, ми були готові побачити значно більшу цифру у статистиці, обраної відповіді, яка звучала: «Це "катастрофа" для мене - треба щось змінювати за будь-яку ціну». Проте, таких респондентів виявилося, лише 18% серед учасників опитування.

Сподіваємося, що в цих людей, ситуація із працевлаштуванням вже налагодилась або налагодиться найближчим часом, принаймні, надаючи людям шанс на очікування більш перспективного періоду заробітків.

38% працюючих українців. Які прийняли участь в дослідженні порталу, відповіддю обрали: «Не те, про що мріяв (ла), проте, цілком «сприйнятливе». Доволі високий відсоток наших співгромадян, вміє таки вирішувати виникаючи питання, та гідно переживати складні періоди.

44% з числа респондентів опитування, відповіли: «Добре, бо це робота моєї мрії», що може лише викликати радість за таких людей. До речі, такий чималий відсоток українців, які обрали саме цю відповідь, не лише свідчить про велику кількість натхнених власною справою, певним чином, щасливих людей, а й доводить правоту думок про те, що зайняття улюбленою справою може стати чи не єдиною умовою гармонічного існування людини, якому, як бачите, не може зашкодити ні яка пошесть чи інші тимчасові ускладнення.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх