RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Блог Jobs.ua
  5. Увага! Електронний документообіг з 1 червня 2018 року.

Увага! Електронний документообіг з 1 червня 2018 року.

15.06.2018 2708
Увага! Електронний документообіг з 1 червня 2018 року.

Увага! Електронний документообіг з 1 червня 2018 року.

15.06.2018     2708

Шановні партнери, повідомляємо Вам, що компанія ТОВ «РОБОТА ПЛЮС УСПІХ» та ТОВ «РА «УСПІХ ПЛЮС» з 1 червня 2018 року перейшла на електронний документообіг, щоб зробити обмін документами з вами швидше, якісніше, і простіше.

Закони України «Про електронні документи та електронний документообіг»та «Про електронний цифровий підпис» дозволяють значно прискорити й спростити документообіг.

Як це буде реалізовано?

Ми будемо формувати рахунок-договір і акт наданих послуг в електронному вигляді і з електронним підписом відправляти Вам через програму M.E.Doc або сервіс «Вчасно». Вже через кілька секунд вони будуть вам доступні. Ви зможете поставити свій електронний підпис і так само швидко відправити документи нам назад.

Як побачити свої оголошення на всеукраїнському порталі Jobs.ua?

Пропонуємо Вам 2 варіанти:

1. Зайти в особистий кабінет на сайті (використовуючи Вашу електронну адресу), та перейти в розділ «Мої вакансії»;

2. Не виконуючи вхід до особистого кабінету – виконати пошук по назві Вашої вакансії обравши місто, в якому ведеться пошук співробітників.

Як побачити свої оголошення в тижневику «Пропоную роботу» та щоденній газеті «Срочно требуются!»?

Свої оголошення тепер Ви зможете бачити в електронному вигляді цілодобово незалежно від того, в офісі ви чи вдома. Також у Вас буде можливість бачити оголошення не тільки в тих номерах, де розміщенні Ваші оголошення, а також отримаєте доступ до архівних номерів безкоштовно.

Що потрібно для електронного документообігу?

Ознайомте, будь ласка, вашого бухгалтера з цією новиною. Якщо у бухгалтерії будуть питання по електронному документообігу, ми завжди раді відповісти на Ваші питання. Також питання та відповіді про електронний документообіг можна почитати на сайті сервісу «Вчасно».

Щоб зробити обмін документами максимально зручним, і оперативним ми пропонуємо використовувати 2 варіанти на Ваш вибір:

  • 1. Програма M.E.Doc — встановлена у більшості компаній, які є платниками ПДВ. Якщо Ви користуєтеся цією програмою, ми зможемо надсилати акти наданих послуг одразу туди.
  • 2. Онлайн-сервіс «Вчасно» — цей варіант для тих, у кого не встановлена програма M.E.Doc. Щоб отримати акт наданих послугта рахунок-договірчерез цей сервіс, достатньо повідомити менеджеру, що Ви не користуєтесь програмою M.E.Doc, і ми надішлемо Вам акт та рахунок-договірчерез сервіс «Вчасно». Для цього Вам потрібно перейти за посиланням на сервіс «Вчасно» та зареєструватися(для Вас безкоштовно).

Чи законно використовувати в бухгалтерському обліку документи, створені в електронному вигляді?

Так, використання документів в електронному вигляді абсолютно законно.

За необхідності документи також можна роздрукувати.

Електронні документи можна використовувати так само, як паперові.

Пунктом 2.3 глави 2 Положення про документальне забезпечення записів у бухгалтерському обліку, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24.05.1995 № 88, визначено, що «первинні документи, створені в електронному вигляді, застосовуються у бухгалтерському обліку за умови дотримання вимог законодавства про електронні документи та електронний документообіг».

Чи можна буде отримувати акти, як раніше, в паперовому вигляді?

З 1 червня 2018 року ми не плануємо більше висилати паперові акти. Ви завжди зможете роздрукувати будь-який електронний акт наданих послуг разом з нашим електронним підписом з програми M.E.Doc або за посиланням на сервіс «Вчасно».

Електронний документообіг – швидко, якісно, надійно! Ми працюємо для Вас!

З найкращими побажаннями на плідну співпрацю, адміністрація компаній

ТОВ «РОБОТА ПЛЮС УСПІХ» та ТОВ «РА «УСПІХ ПЛЮС».




Нагадуємо: Якщо у Вас є необхідність в підборі персоналу - Ви завжди можете розміщувати безкоштовні вакансії на нашому сайті. Або самостійно шукати кандидатів по нашій базі резюме. (безкоштовний доступ до контактів шукачів)

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх