RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Новости Украины и мира
  4. Новости
  5. В Україні збільшуються пенсійні виплати

В Україні збільшуються пенсійні виплати

11.06.2019 922Автор: Олександр Мавлідінов
В Україні збільшуються пенсійні виплати

В Україні збільшуються пенсійні виплати

11.06.2019     922Автор: 

Збільшення суми прожиткового мінімуму, з 1 липня поточного року збільшить й розмір українських пенсій.

Jobs.ua нагадує, що громадяни, які мають мінімальні пенсійні виплати, можуть розраховувати лише на 67 гривень надбавки. Їх пенсія буде становитиме 1 564 грн на місяць. Таких пенсіонерів в Україні 2 000 000, та вони складають 17% від усіх, хто перебуває на пенсійному відпочинку.

Ті громадяни, що мають право на максимальні пенсійні виплати, отримують збільшення пенсій до 670 гривень. Цих пенсіонерів не більше ніж 1,9% серед українців. Тепер пенсійні виплати для цієї категорії будуть складати суми у 15 600 гривень на місяць.

Виростуть пенсії й у тих, хто отримує мінімалку але має повний необхідний стаж роботи. Для чоловіків в Україні він складає 35 років праці, для жінок – 30 років. Такі пенсіонери мають право отримати до своєї пенсії ще не менш ніж 1% від поточного прожиткового мінімуму.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх