RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Встановлення сейфу в офісі – розкіш чи необхідність?

Встановлення сейфу в офісі – розкіш чи необхідність?

7.11.2022 230
Встановлення сейфу в офісі – розкіш чи необхідність?

Встановлення сейфу в офісі – розкіш чи необхідність?

7.11.2022     230

Розглянемо об’єктивні причини, чому власникам бізнесу варто задуматися над ідеєю встановлення сейфу в офісі.

У вашому офісі буває багато людей

Будь-який бізнес, навіть невеликий, використовує в роботі немалу кількість ділової документації. Ясна річ, вона не повинна потрапляти на очі стороннім людям. А що вже говорити про готівку та інші цінні речі. Звичайно, присутність охоронця в офісі чи на території будівлі, де він розташований, гарантує певну безпеку. Але стовідсоткове збереження найцінніших даних вашої компанії може забезпечити лише сейф. І якщо у вашому офісі буває безліч народу, призадуматися над купівлею сейфу все-таки не буде зайвим.

Ви щодня оперуєте великими сумами готівки

У випадку пожежі чи стихійного лиха вогнетривкі сейфи здатні забезпечити збереження найціннішої інформації. Приміром, спеціальні моделі вогнестійких сейфів захистять найважливішу документацію та великі суми готівки, навіть якщо навколо сейфу все перетвориться на попіл. Такі моделі сейфів під час сильної пожежі можуть щонайменше пів години утримувати всередині себе температуру не вище 170-ти градусів за Цельсієм. Цього цілком достатньо, щоб порятувати цінні папери і готівку.

Тож при виборі сейфу економити не потрібно, якщо хочете бути впевнені на всі сто, що навіть сильне полум’я не зашкодить вашим активам.

Захист конфіденційної інформації

Для багатьох власників бізнесу критичною стане саме втрата потенційно важливої інформації, а не готівки. Тому ігнорування захисту таких важливих даних, тим паче в умовах війни, може стати фатальною помилкою.

Звісно, що переважна частина такої інформації зберігається в цифровому вигляді. Але що заважає утримувати ноутбуки, планшети чи жорсткі диски в сейфі, коли ви відсутні на робочому місці? Зберігати в наш час носії конфіденційної інформації в сейфі – це не розкіш, а необхідність.

Залишаєте офіс без нагляду? Довірте сейфу все найважливіше

Навіть якщо ваш офіс під’єднаний до системи охорони, це ще не означає, що все найцінніше в ньому захищене на сто відсотків. Те саме можна сказати про будинок чи квартиру. Приміром, у випадку вимкнення світла сповіщення не буде надіслане охоронній фірмі, тому зловмисники можуть встигнути винести з офісу чи квартири все, що вважатимуть за потрібне. А от надійний сейф зможе запобігти цьому.

Поради при виборі сейфу

Якщо ви надумали придбати для офісу цю корисну річ, врахуйте декілька моментів. Ви можете обрати сейф, який замикається на простий ключ, а можете придбати сейф з електронним або навіть біометричним замком. Звісно, кожен з них відповідно коштує, але найнадійнішим є останній варіант, до якого матимете доступ лише ви. У випадку купівлі сейфу із простим ключем потурбуйтеся про те, щоб дублікат ключа зберігався в надійному місці. В ідеалі про його місцезнаходження повинні знати лише ви.

Як бачимо, встановлювати сейф у наш час – це радше необхідність, ніж розкіш. Портал з працевлаштування Jobs.ua у цій статті навів об’єктивні причини для купівлі сейфу, але купувати його чи ні – рішення, звісно, залишається за вами.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх