RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Отпуск
  5. Які книжкові новинки взяти з собою у літню відпустку?

Які книжкові новинки взяти з собою у літню відпустку?

4.06.2021 406
Які книжкові новинки взяти з собою у літню відпустку?

Які книжкові новинки взяти з собою у літню відпустку?

4.06.2021     406

Літо розпочалося, і хтось уже планує де відпочиватиме, а хтось уже навіть пакує валізи і купує квитки, які на одному з транспортних засобів доправлять в омріяне місце відпочинку. Рекомендуємо ознайомитися з книжковими новинками, які ви можете взяти з собою у відпустку, щоб збавити час у літаку чи вагоні потяга за цікавими книгами. І не просто книгами, а гарячими новинками, серед яких – проколи Facebook, мемуари Обами та поради Ґейтса щодо запобіганню кліматичній катастрофі. Але давайте за порядком.

Роджер Макнамі, «Зафейсбучені»

Цей нон-фікшн збурив величезний скандал у Кремнієвій долині. Оскільки поганої реклами не буває, скандал дозволив книзі одного з найвідоміших інвесторів стати світовим бестселером.

Автор цієї книги багато років формував кадрову політику Facebook, тому завжди мав доступ до внутрішньої кухні компанії. А коли око уважне, воно здатне помічати не надто приємні речі. Іншими словами, Роджер Макнамі виявив низку загроз для користувачів соцмережі… але книгу не оприлюднив, ні. Він спершу звернувся до Марка Цукенберга і операційної директорки Facebook, щоб найвищі посадовці зарадили цій проблемі. Але йому відповіли, що Facebook не несе відповідальності за дії третіх осіб, які використовують потужності соцмережі для поганих справ.

В результаті такої злочинної відмазки світ побачила ця книга, з якої ви дізнаєтеся, наскільки небезпечними є безвідповідальність монополіста, і як вправні зловмисники за допомогою Facebook можуть завдавати величезної шкоди не лише окремим людям чи соціальним групам, а й навіть цілим країнам.

Мемуари Барака Обами

Що-що, а захоплюючі автобіографії американці вміють писати. Книги про найвідоміших особистостей пишуть так звані ґоуст-райтери. Або можливий інший варіант – мемуари політика редагує професіонал, і, відповідно, вони змінюються до невпізнанності. Але з Обамою дещо інша ситуація – він писав ці мемуари, будучи редактором журналу та громадським активістом, тобто ще до свого президентства. Тому його спогади можна вважати щирими та автентичними, без прилизаного блиску стилістики найкращих редакторів та райтерів.

В цій книзі ви не побачите образу супергероя. Обама не ліпить з себе когось такого, ким він не являється. Це просто розповідь про шлях чорношкірого хлопця з міжрасової сім’ї, який зміг посісти крісло в Овальному кабінеті.

Білл Ґейтс і кліматична катастрофа

Сильні світу цього давно б’ють на сполох, бо їхні видатні уми розуміють, що з цією планетою відбувається щось не те. Всім нам знаний Білл Ґейтс у своєму бестселері пропонує якісну аналітику сучасного кліматичного стану на нашій планеті, і стан цей, на жаль, бажає кращого. Нуль мільярдів парникових газів щороку – ось така цифра має стати метою всіх людей на Землі, запевняє відомий мільярдер. Якщо ми, звісно, хочемо залишити нашим нащадкам цю планету в квітучому стані.

Ось такі цікаві книжкові новинки можна взяти з собою у літню відпустку. А Jobs.ua бажає усім відпочиваючим і тим, хто тільки готується до відпочинку, незабутніх днів відпустки і повного відновлення душевних і фізичних сил.

Читайте также

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 Август, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх