RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Советы соискателю
  5. Як підвищити свою значущість при працевлаштуванні

Як підвищити свою значущість при працевлаштуванні

15.09.2022 345Автор: Лоліта Платошкіна
Як підвищити свою значущість при працевлаштуванні

Як підвищити свою значущість при працевлаштуванні

15.09.2022     345Автор: 

При працевлаштуванні кожний здобувач намагається вразити роботодавця. Хочеться показати себе з найкращої сторони, презентувавши власний досвід і залишити по собі потужне враження, щоб вами зацікавились та запросили на роботу.

Резюме здобувачів - перше знайомство роботодавця з потенційними співробітниками. Що шукають роботодавці в резюме здобувача? Звісно ж, те, що розкаже про вашу кваліфікованість. Наявність наступних речей в резюме здатні підвищити вашу значущість. 

Додати до резюме рекомендаційного листа

Рекомендаційний лист з минулого місця роботи - той документ, який однозначно додає вам трастовості, адже його не завжди вдається взяти у минулого роботодавця. До того ж він свідчить про ваш досвід роботи й конкретні результати. Краще за все просити рекомендаційного листа одразу на тому етапі, як ви звільняєтесь, поки комунікація з керівником не перервалась. Насправді дуже мало кандидатів виходять на ринок праці з рекомендаційними листами, а отже їх наявність стане для вас потужною підтримкою і свідченням заявленого в резюме.

Дописати рівень знань англійської мови

Навіть така, на перший погляд, незначна інформація, як рівень знань вашої англійської мови, може стати корисним, якщо зазначити це в резюме при пошуці роботи. Сьогодні нікого не дивує і не лякає міжнародна компанія, або орієнтація на закордонного користувача. Тому знання іноземних мов, є дуже поширеною вимогою багатьох роботодавців. Рекомендуємо вам точно описати рівень своєї англійської в резюме і постаратися зробити це якомога більш зрозуміло для всіх, хто буде читати ваше резюме.

Вписати пройдені курси

Якщо ви маєте на руках сертифікати пройдених курсів, про них також варто написати в резюме, але пам'ятайте, що рік їх отримання також важливий. Сертифікат підтверджує ваш рівень знання і є доказом того, що ви зазначите в резюме. 

Загадати менторів, у кого стажувались

Пам’ятайте, що імена відомих спеціалістів вашій професійній галузі також важливі. Якщо ви колись навчались у відомих менторів чи проходили стажування, зазначте це в резюме. На це обов’язково звертають увагу роботодавці та відмічають. 

Заповнити портфоліо й додати до резюме

Портфоліо - ще один документ, що додасть вагомості вашій кандидатурі при пошуці роботи. Для вас це змога зібрати й презентувати всі ваші гідні роботи в одному документі. Кожний ваш проект в портфоліо має містити короткий опис, з якого буде зрозуміло поставлені завдання, вашу особисту роль  та результат, який ви досягли. Також в портфоліо можна продемонструвати власні відпрацьовані навички. 

Ваша громадська позиція та активність в соцмережах

Така дрібничка, як недоречні фото чи вислови в соцмережах можуть зіпсувати вам успішне працевлаштування. Для роботодавців це не просто можливість зрозуміти за короткий час, що це за людина, чим цікавиться, чи підходить для роботи в компаній, та ще й перевірити її соціальну та громадську позицію. Тому перш ніж надіслати власне резюме роботодавцю, перевірте соцмережі та видаліть зайву інформацію.

Скористайтесь вищевказаними рекомендаціями, щоб підвищити власну значущість здобувача при працевлаштуванні та вдосконалити своє резюме перед відправкою роботодавцям.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх