RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Заробити на «Армію дронів», не витративши жодної гривні зі свого гаманця – легко!

Заробити на «Армію дронів», не витративши жодної гривні зі свого гаманця – легко!

18.07.2022 335
Заробити на «Армію дронів», не витративши жодної гривні зі свого гаманця – легко!

Заробити на «Армію дронів», не витративши жодної гривні зі свого гаманця – легко!

18.07.2022     335

Шановні українки та українці, а чи давно ви бували на своїх дачах, давно зазирали на горища та антресолі, «в» і на яких може зберігатися чимало цікавих речей? А ви знаєте, що радянський танк з постаменту можна продати за пів мільйона доларів? Для чого, спитаєте ви? А як вам така ідея – назбирати на армію дронів для наших котиків із ЗСУ, не витративши й гривні зі свого гаманця? Адже дрони – це «очі» наших воїнів та смертоносні заряди, які несуть вибухівку до позицій ворога, перетворюючи росіян на «хороших росіян». Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вашій увазі ідеї, як нашими спільними зусиллями назбирати на «Армію дронів» для ЗСУ, не витративши й гривні зі свого гаманця.

Прилад для натхнення – Дубно і їхній танк-з-постаменту

В Дубні, Рівненська область, хочуть демонтувати радянський танк, який стоїть на в’їзді в місто. Постояла понад 30 років в якості нерухомої скульптури – і досить. Що ж, це чудове рішення. А знаєте, чому? Бо за цей танк хочуть виручити чималу суму – з пів мільйона доларів, – щоб віддати на потреби ЗСУ. За таке рішення міські депутати одноголосно віддали свої голоси, бо це просто прекрасна ідея, як вважаєте? Здати такий танк просто на металобрухт – це в десятки разів менше грошей, ніж продаж такого раритету в приватну колекцію. Нехай вирушає собі в приватні руки, все одно з нього вже не постріляєш, а комусь буде потіха з того, чому б і ні?

Ідея номер два – «протрусіть» свої дачі, горища та антресолі

Немає жодних сумнівів у тому, що чимало читачів зможуть віднайти на балконах, антресолях та горищах багато цікавих раритетних речей, які можна продати на аукціонах та біржах по типу ОЛХ приватним колекціонерам, які полюбляють всі ці речі, речі минулих епох – чайні сервізи і ложки, грамплатівки та касетники, марки та монети вже неіснуючих держав на кшталт Чехословаччини, і багато іншого добра. А всі виручені кошти – ви вже зрозуміли, куди. На потреби ЗСУ. На закупівлю дронів та супутнього обладнання.

Кожен наш голос – має вагу. Разом – ми сила

Уявіть собі – ви розкидаєте по місцевих групах у Вайбері, Телеграмі та Фейсбуці текст петиції, яку ви створили на сайті міськради – приміром, «Продати з аукціону радянський літак, який вже «застоявся» давним-давним давно в нашому місті…», ця петиція ВИКЛИКАЄ ІНТЕРЕС в містян, петиція набирає потрібну кількість голосів, і міськрада її розглядає і, наслідуючи приклад депутатів славного міста Дубна, теж виносить аналогічне рішення. Ще одна кругленька сума вирушає на потребу збройних сил. Чудово, чи не так?

Кілька слів, чому дрони настільки потрібні

Якби можна було дати пораду людям, які не знають, на які армійські потреби краще витратити власні кошти, відповідь проста – на армію дронів. Британські військові нещодавно проводили експеримент, випробовуючи на практиці, наскільки ефективним може бути рій дронів для знищення ворожого ППО. Висновки можуть порадувати ту сторону військового конфлікту, яка має добре оснащену армію дронів – може бути досить ефективним. Навала дронів на ворожі позиції складатиметься з окремих «роїв», щоб атакувати і вражати ворожі ППО. Частина їх добереться до цілі, а багато й не потрібно насправді.

То як, ви готові взятися за таку добру справу – кожен у своєму місті? Примусити свою місцеву владу трохи порозпродувати той старий радянський металобрухт. Замість того, щоб весь цей залізний мотлох не стояв без діла на бетонних постаментах, нехай краще «відробить» свою участь в тій кривавій для українців війні ХХ століття. А в наш час «заробить» чималу суму для Збройних Сил України.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх