Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
- організація та управління торговим та виробничим процесами (м'ясний цех, кулінарія, випічка);
- заходи щодо збільшення ТО та зниження витрат/втрат, забезпечення безпеки ТМЦ;
- організація та контроль процесів замовлення, складування та продажу товару;
- Дотримання правил і норм списання та повернення товару;
- управління персоналом;
- зміцнення трудової та виробничої дисципліни;
- здійснення роботи з організації ефективного та культурного обслуговування покупців, контроль за дотриманням правил торгівлі;
- планування заходів, постановка завдань, контроль виконання;
- аналіз ефективності роботи торговельного підприємства;
- виявлення можливих проблем та усунення їх причин;
- Складання звітів, дотримання ФОП;
- Ведення первинної документації;
- Контроль дотримання касової дисципліни;
- робота з контролюючими органами;
- Навчання нових співробітників керівного складу;
- Контроль роботи інших магазинів мережі.
Подписаться на рассылку новых резюме: "Керуючий магазином в Павлограде"