RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Кременчуге
  4. Резюме Копірайтер в
  5. Копірайтер
Предложить вакансию
Данный соискатель предпочел скрыть свои личные данные

Копірайтер

Заблокировано
 20 июня  Город: Кременчуг
Возраст:19 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: IT, WEB специалисты; Работа без квалификации; Работа для студентов

Опыт работы

У меня нет опыта работы

Образование

Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Николаев)
Інженерія програмного забезпечення
неоконченное высшее, 10.2022 − 06.2026 (3 года 8 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Английский - Выше среднего
Дополнительно: Вивчав українську та англійську мови з поглибленням ще зі школи. Українською мовою легко розумію та аналізую навіть складні тексти. Англійську мову знаю на рівні трохи вище середнього, тому робота з складними текстами займає більше часу, ніж українською.

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Маю високий рівень володіння ПК. Досвід роботи з операційними системами Windows та Linux (у повсякденному використання була тільки Windows, а Linux лише оглядово для тестування певних додатків). Професійно володію програмами MS Office (Word, Excel, PowerPoint). Навички роботи з графічними редакторами відносно середні (Photoshop). Знання основ програмування (C++, Java, Python і трохи був досвід з assembly language на емуляторі emu8086 та nasm). Досвід використання баз даних був лише теж поки оглядово (MySQL).
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Мені притаманні досить непогані комунікативні та міжособистісні навички. Вмію працювати в команді та ефективно спілкуватися з людьми. Добре організований та завжди уважний до деталей.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Моя мета — здобути цінний досвід у вибраній сфері, розвиваючи навички та знання для значного внеску в проекти та організації. Бажаю вдосконалювати комунікаційні, креативні та аналітичні здібності, працюючи в команді професіоналів і пропонуючи іннова

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх