UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Кременчуці
  4. Резюме Копірайтер в
  5. Копірайтер
Запропонувати вакансію
Даний шукач вважав за краще приховати свої власні дані

Копірайтер

Заблоковано
 20 червня  Місто: Кременчук
Вік:19 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: IT, WEB фахівці; Робота без кваліфікації; Робота для студентів

Досвід роботи

В мене немає досвіду роботи

Освіта

Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Миколаїв)
Інженерія програмного забезпечення
незакінчена вища, 10.2022 − 06.2026 (3 роки 8 місяців)

Знання мов:

Українська - Високий рівень (вільно), Англійська - Вище середнього
Додатково: Вивчав українську та англійську мови з поглибленням ще зі школи. Українською мовою легко розумію та аналізую навіть складні тексти. Англійську мову знаю на рівні трохи вище середнього, тому робота з складними текстами займає більше часу, ніж українською.

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Маю високий рівень володіння ПК. Досвід роботи з операційними системами Windows та Linux (у повсякденному використання була тільки Windows, а Linux лише оглядово для тестування певних додатків). Професійно володію програмами MS Office (Word, Excel, PowerPoint). Навички роботи з графічними редакторами відносно середні (Photoshop). Знання основ програмування (C++, Java, Python і трохи був досвід з assembly language на емуляторі emu8086 та nasm). Досвід використання баз даних був лише теж поки оглядово (MySQL).
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Мені притаманні досить непогані комунікативні та міжособистісні навички. Вмію працювати в команді та ефективно спілкуватися з людьми. Добре організований та завжди уважний до деталей.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Моя мета — здобути цінний досвід у вибраній сфері, розвиваючи навички та знання для значного внеску в проекти та організації. Бажаю вдосконалювати комунікаційні, креативні та аналітичні здібності, працюючи в команді професіоналів і пропонуючи іннова

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору