RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Житомире
  4. Резюме Інспектор з кадрів, начальник відділу кадрів, менеджер з персоналу в
  5. Інспектор з кадрів, начальник відділу кадрів, менеджер з персоналу
Предложить вакансию
Данный соискатель предпочел скрыть свои личные данные

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Інспектор з кадрів, начальник відділу кадрів, менеджер з персоналу

Заблокировано
9 000 грн.
  8 октября 2021  Город: Житомир
Возраст:65 лет
Режим работы:полный рабочий день, частичная занятость, плавающий график работы
Рубрики: HR, управление персоналом; Другие предложения
 Состою в браке  Готов к командировкам

Опыт работы

менеджер з персоналу
Название компании скрыто (Виробництво), Житомир
04.2021 − По настоящее время (3 года )
начальник відділу кадрів
ТОВ ТК "Полісся-Продукт" (більше 950 шт. працівників) ( Торговля розничная / Retail ), Житомир
02.2013 − 03.2021 (8 лет )
  • Забезпечення товариства згідно з штатним розписом необхідною кількістю працівників (рекру́тинг 150 -200 кандидатів на рік на вакантні посади у структурні підрозділи міста, області та офіс),.
  • Оформлення прийому, переведення, переміщень і звільнення працівників, облік відпусток працівників товариства і здійснення контролю за їх наданням.
  • Організація обліку особового складу підприемства і звітності по кадрах, облік військовозобов'язаних і мобілізованих працівників. Виконання роботи по плануванню і організації різних форм навчання та перепідготовки працівників товариства, облік спеціалістів, які завершили навчання. Забезпечення методичної допомоги керівникам структурних підрозділів в питаннях прийому- звільненню.
  • Додатково: за вісім років роботи на останньому місці роботи контролюючими організаціями області не було встановлено жодного порушення в роботи відділу кадрів.
заступник начальника інспекції праці області
Територіальна державна інспекція праці області (Контроль додержання законодавства про працю), Житомир
03.2001 − 03.2012 (11 лет )

Маю досвід контрольно - ревізійної роботи в сфері соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, участь у судових засіданнях районних, міжрайонних судів, Житомирському адміністративному та апеляційному судах, Вищому адміністративному суду України з питань трудових відношень працівників підприємств.

Образование

Житомирський державний технологічний університет (Житомир) (Житомир)
спеціаліст з обліку та аудиту
полное высшее, 10.2003 − 05.2006 (2 года 7 месяцев)
Київський політехнічний інститут  (Житомир)
інженер - механик
полное высшее, 09.1975 − 06.1980 (4 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 Бухгалтерський облік та звітність, м. Харьков, 2000 р.

Знание языков:

Немецкий - Ниже среднего, Английский - Средний, Русский - Продвинутый (свободно), Украинский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: ПК – MS Office, Інтернет - як упевнений користувач , досвід роботи з програмами з обліку кадрів, бухгалтерськими ( у т.ч. з нарахування та виплати заробітної плати з використанням програм 1С версії 7, 8, 1 ВАS? «МЕДОК», використання програм для складання статзвітів та передачі до управління статистики області, міського центру зайнятості, обласного фонду захисту інвалідів, житомирської об’єднаної ДПІ ГУ ДФС області встановленої звітності ( місячної, квартальної, річної) з обліку особового складу та роботи з кадрами: 1-ПВ (місячний, квартальний), 3-ПН, №7-тнв (річна), N 10-ПОІ, Звіт «Інформація про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за рік», Звіт про прийнятих працівників (до ДПІ), військового обліку працівників
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Маю посвідчення про навчання з питань охорони праці. Енергійний, стресостійкій, вмію вирішувати конфліктні ситуації. Розвинуті комунікативні навики, вмію знаходити спільну мову з різними типами людей
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Резюме подається для отримання посади начальника відділу кадрів, інспектора або менеджера з кадрів, офіс - адміністратора (робота якого пов'язана з рекрутингом та обліком кадрів, обліком робочого часу працівників підприємства).

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх