RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Технолог, менеджер, адміністратор, викладач в Киеве
  5. Технолог, менеджер, адміністратор, викладач
Предложить вакансию
Резюме Технолог, менеджер, адміністратор, викладач
Серенко Антон

Технолог, менеджер, адміністратор, викладач

Заблокировано
 15 декабря 2022  Город: Киев
Возраст:29 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, частичная занятость
Рубрики: Наука, образование, переводы; Ресторанный бизнес, кулинария; Торговля, продажи, закупки
 Состою в браке 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

ПРЕДСТАВНИК ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
Державний торговельно-економічний університет (Освіта, наука), Киев
06.2021 − По настоящее время (3 года 6 месяцев)
  • проведення профорієнтаційної та агітаційної роботи для професійно-орієнтованої молоді щодо особливостей навчання на спеціальності:
  • консультування абітурієнтів щодо особливостей вступу до університету;
  • підготовка рекламних матеріалів про спеціальність, оголошень та інформаційних матеріалів для вступників.
  • підготовка звітів, обробка документів та внесення даних у внутрішню систему обліку вступників;
  • реєстрація та обробка електронних заяв в ЕДЕБО;
АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Державний торговельно-економічний університет (Освіта, наука), Киев
09.2020 − (2020 лет 9 месяцев)
  • проведення практичних та лабораторних занять з дисциплін: «Енологія», «Ресторанна справа» (розділ «Технологія ресторанної продукції», «Організація обслуговування», «Організація виробництва», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «Гігієна та санітарія».
  • розроблення навчально-методичного забезпечення дисциплін;
  • участь у науково-дослідній роботі, підготовка наукових публікацій;
  • керування науковою роботою студентів;
  • ведення сторінки кафедри в соціальних мережах (Facebook, Telegram, Instagram);
  • підготовка інформаційних матеріалів, оголошень, постів, відеороликів, рекламних матеріалів;
  • участь в організації проведення спеціалізованих лекцій, навчально-консультаційних нарад, науково-практичних семінарів, конференцій;
  • підготовка документації (накази, положення, інструкції, заяви тощо).
АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН (за сумісництвом)
Київський національний торговельно-економічний університет (Освіта, наука ), Киев
01.2020 − 07.2020 (5 месяцев)
  • проведення лабораторних та практичних занять з дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Устаткування готельно-ресторанних комплексів»;
ЗАВІДУВАЧ ЛАБОРАТОРІЇ «ЕНОЛОГІЇ ТА БАРНОЇ СПРАВИ»
Київський національний торговельно-економічний університет (Освіта, наука ), Киев
09.2018 − 08.2020 (1 год 11 месяцев)
  • організація роботи та забезпечення підготовки лабораторії для проведення тренінгів, дегустацій, лабораторних та практичних занять з дисциплін кафедри;
  • організація матеріально-технічного забезпечення навчального процесу;
  • участь в підготовці наочних та технічних засобів навчання в лабораторії;
  • участь в організації та проведення навчальних дегустацій з визначення особливих характеристик та показників якості різних груп напоїв;
  • ознайомлення з правилами приготування і подавання напоїв в закладах ресторанного господарства;
Кухар, помічник кухаря, офіціант, офіціант бенкетної служби
Заклади готельно-ресторанного господарства міста Києва (Ресторанний бізнес), Киев
07.2012 − 08.2014 (2 года 1 месяц)
  • прийом та контроль якості сировини та продуктів;
  • обробка сировини, виготовлення напівфабрикатів;
  • контроль термінів та режимів зберігання напівфабрикатів, страв;
  • підготовка залів до обслуговування, сервірування столів, забезпечення процесу обслуговування;
  • обслуговування бенкетних заходів (бенкети, фуршети, кава-брейки, конференцій тощо)

Образование

ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ  (Киев)
Аспірантура за спеціальністю 181 «Харчові технології»
полное высшее, 09.2020 − 09.2024 (4 года )
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ  (Киев)
спеціальність «Харчові технології», кваліфікація: магістр, інженер-технолог
полное высшее, 09.2018 − 12.2019 (1 год 2 месяца)
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ  (Киев)
спеціальність «Харчові технології та інженерія», кваліфікація: бакалавр, інженер-технолог
полное высшее, 09.2015 − 06.2018 (2 года 9 месяцев)
КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІКУМ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА (Киев)
Спеціальність: «Виробництво харчової продукції», кваліфікація: молодший спеціаліст, технік-технолог з технології харчування
средне-специальное, 09.2011 − 01.2015 (3 года 4 месяца)

Дополнительное образование

 навчальний курс «Тренди барної індустрії» (березень 2018, сертифікат);
 курс сомельє «WINE PROJECT» (квітень 2018 року, сертифікат)
 Workshop «Modern Bakery» (березень 2019, сертифікат);
 навчальний курс «Чотири кроки до здорового харчування» (січень 2021, сертифікат);
 навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальних споживач» (жовтень 2021, сертифікат);
 курс «Наукова комунікація в цифрову епоху» (лютий 2021, сертифікат);
 онлайн-курс «Експерт з акредитації освітніх програм» (лютий 2021, сертифікат);
 онлайн курс «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах» (вересень 2021, сертифікат);
 онлайн курс «Гігієна і санітарія для працівників закладів освіти» (квітень 2022, сертифікат).
 Курс «Дієтолог-нутриціолог» (2022).

Знание языков:

Украинский - Профессиональный (эксперт), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: • впевнений користувач MS Office (Word, Excel, PowerPoint); • досвідчений користувач програм Teams, Zoom;
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: доброзичливість, старанність, порядність, ініціативність, гостинність, здатність до навчання, прагнення до особистого зростання, та самовдосконалення, дисциплінованість, НАВИЧКИ: • досвід організації та проведення заходів: конференції, семінари, майстер-класи, круглі столи тощо; • навички роботи в команді; • досвід публічних виступів на семінарах, конференціях, круглих столах; • організація робочого процесу, контроль якості виконання роботи; • водійське посвідчення категорій «В» ХОББІ: Прогулянки, читання, кулінарія, нутриціологія,

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх