UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Технолог, менеджер, адміністратор, викладач в Києві
  5. Технолог, менеджер, адміністратор, викладач
Запропонувати вакансію
Резюме Технолог, менеджер, адміністратор, викладач
Серенко Антон

Технолог, менеджер, адміністратор, викладач

Заблоковано
 15 грудня 2022  Місто: Київ
Вік:29 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, часткова зайнятість
Рубрики: Наука, освіта, переклади; Ресторанний бізнес, кулінарія; Торгівля, продажі, закупівлі
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

ПРЕДСТАВНИК ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
Державний торговельно-економічний університет (Освіта, наука), Київ
06.2021 − По теперішній час (3 роки 6 місяців)
  • проведення профорієнтаційної та агітаційної роботи для професійно-орієнтованої молоді щодо особливостей навчання на спеціальності:
  • консультування абітурієнтів щодо особливостей вступу до університету;
  • підготовка рекламних матеріалів про спеціальність, оголошень та інформаційних матеріалів для вступників.
  • підготовка звітів, обробка документів та внесення даних у внутрішню систему обліку вступників;
  • реєстрація та обробка електронних заяв в ЕДЕБО;
АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Державний торговельно-економічний університет (Освіта, наука), Київ
09.2020 − (2020 років 9 місяців)
  • проведення практичних та лабораторних занять з дисциплін: «Енологія», «Ресторанна справа» (розділ «Технологія ресторанної продукції», «Організація обслуговування», «Організація виробництва», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «Гігієна та санітарія».
  • розроблення навчально-методичного забезпечення дисциплін;
  • участь у науково-дослідній роботі, підготовка наукових публікацій;
  • керування науковою роботою студентів;
  • ведення сторінки кафедри в соціальних мережах (Facebook, Telegram, Instagram);
  • підготовка інформаційних матеріалів, оголошень, постів, відеороликів, рекламних матеріалів;
  • участь в організації проведення спеціалізованих лекцій, навчально-консультаційних нарад, науково-практичних семінарів, конференцій;
  • підготовка документації (накази, положення, інструкції, заяви тощо).
АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН (за сумісництвом)
Київський національний торговельно-економічний університет (Освіта, наука ), Київ
01.2020 − 07.2020 (5 місяців)
  • проведення лабораторних та практичних занять з дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Устаткування готельно-ресторанних комплексів»;
ЗАВІДУВАЧ ЛАБОРАТОРІЇ «ЕНОЛОГІЇ ТА БАРНОЇ СПРАВИ»
Київський національний торговельно-економічний університет (Освіта, наука ), Київ
09.2018 − 08.2020 (1 рік 11 місяців)
  • організація роботи та забезпечення підготовки лабораторії для проведення тренінгів, дегустацій, лабораторних та практичних занять з дисциплін кафедри;
  • організація матеріально-технічного забезпечення навчального процесу;
  • участь в підготовці наочних та технічних засобів навчання в лабораторії;
  • участь в організації та проведення навчальних дегустацій з визначення особливих характеристик та показників якості різних груп напоїв;
  • ознайомлення з правилами приготування і подавання напоїв в закладах ресторанного господарства;
Кухар, помічник кухаря, офіціант, офіціант бенкетної служби
Заклади готельно-ресторанного господарства міста Києва (Ресторанний бізнес), Київ
07.2012 − 08.2014 (2 роки 1 місяць)
  • прийом та контроль якості сировини та продуктів;
  • обробка сировини, виготовлення напівфабрикатів;
  • контроль термінів та режимів зберігання напівфабрикатів, страв;
  • підготовка залів до обслуговування, сервірування столів, забезпечення процесу обслуговування;
  • обслуговування бенкетних заходів (бенкети, фуршети, кава-брейки, конференцій тощо)

Освіта

ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ  (Київ)
Аспірантура за спеціальністю 181 «Харчові технології»
повна вища, 09.2020 − 09.2024 (4 роки )
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ  (Київ)
спеціальність «Харчові технології», кваліфікація: магістр, інженер-технолог
повна вища, 09.2018 − 12.2019 (1 рік 2 місяці)
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ  (Київ)
спеціальність «Харчові технології та інженерія», кваліфікація: бакалавр, інженер-технолог
повна вища, 09.2015 − 06.2018 (2 роки 9 місяців)
КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІКУМ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА (Київ)
Спеціальність: «Виробництво харчової продукції», кваліфікація: молодший спеціаліст, технік-технолог з технології харчування
середньо-спеціальна, 09.2011 − 01.2015 (3 роки 4 місяці)

Додаткова освіта

 навчальний курс «Тренди барної індустрії» (березень 2018, сертифікат);
 курс сомельє «WINE PROJECT» (квітень 2018 року, сертифікат)
 Workshop «Modern Bakery» (березень 2019, сертифікат);
 навчальний курс «Чотири кроки до здорового харчування» (січень 2021, сертифікат);
 навчальний курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальних споживач» (жовтень 2021, сертифікат);
 курс «Наукова комунікація в цифрову епоху» (лютий 2021, сертифікат);
 онлайн-курс «Експерт з акредитації освітніх програм» (лютий 2021, сертифікат);
 онлайн курс «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах» (вересень 2021, сертифікат);
 онлайн курс «Гігієна і санітарія для працівників закладів освіти» (квітень 2022, сертифікат).
 Курс «Дієтолог-нутриціолог» (2022).

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: • впевнений користувач MS Office (Word, Excel, PowerPoint); • досвідчений користувач програм Teams, Zoom;
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: доброзичливість, старанність, порядність, ініціативність, гостинність, здатність до навчання, прагнення до особистого зростання, та самовдосконалення, дисциплінованість, НАВИЧКИ: • досвід організації та проведення заходів: конференції, семінари, майстер-класи, круглі столи тощо; • навички роботи в команді; • досвід публічних виступів на семінарах, конференціях, круглих столах; • організація робочого процесу, контроль якості виконання роботи; • водійське посвідчення категорій «В» ХОББІ: Прогулянки, читання, кулінарія, нутриціологія,

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору