ПРЕДСТАВНИК ПРИЙМАЛЬНОЇ КОМІСІЇ
Державний торговельно-економічний університет (Освіта, наука), Київ
06.2021 − По теперішній час (3 роки 5 місяців)
- проведення профорієнтаційної та агітаційної роботи для професійно-орієнтованої молоді щодо особливостей навчання на спеціальності:
- консультування абітурієнтів щодо особливостей вступу до університету;
- підготовка рекламних матеріалів про спеціальність, оголошень та інформаційних матеріалів для вступників.
- підготовка звітів, обробка документів та внесення даних у внутрішню систему обліку вступників;
- реєстрація та обробка електронних заяв в ЕДЕБО;
АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ І ОРГАНІЗАЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Державний торговельно-економічний університет (Освіта, наука), Київ
09.2020 − (2020 років 9 місяців)
- проведення практичних та лабораторних занять з дисциплін: «Енологія», «Ресторанна справа» (розділ «Технологія ресторанної продукції», «Організація обслуговування», «Організація виробництва», «Кондитерське та пекарське мистецтво», «Гігієна та санітарія».
- розроблення навчально-методичного забезпечення дисциплін;
- участь у науково-дослідній роботі, підготовка наукових публікацій;
- керування науковою роботою студентів;
- ведення сторінки кафедри в соціальних мережах (Facebook, Telegram, Instagram);
- підготовка інформаційних матеріалів, оголошень, постів, відеороликів, рекламних матеріалів;
- участь в організації проведення спеціалізованих лекцій, навчально-консультаційних нарад, науково-практичних семінарів, конференцій;
- підготовка документації (накази, положення, інструкції, заяви тощо).
АСИСТЕНТ КАФЕДРИ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ ДИСЦИПЛІН (за сумісництвом)
Київський національний торговельно-економічний університет (Освіта, наука ), Київ
01.2020 − 07.2020 (5 місяців)
- проведення лабораторних та практичних занять з дисциплін «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Устаткування готельно-ресторанних комплексів»;
ЗАВІДУВАЧ ЛАБОРАТОРІЇ «ЕНОЛОГІЇ ТА БАРНОЇ СПРАВИ»
Київський національний торговельно-економічний університет (Освіта, наука ), Київ
09.2018 − 08.2020 (1 рік 11 місяців)
- організація роботи та забезпечення підготовки лабораторії для проведення тренінгів, дегустацій, лабораторних та практичних занять з дисциплін кафедри;
- організація матеріально-технічного забезпечення навчального процесу;
- участь в підготовці наочних та технічних засобів навчання в лабораторії;
- участь в організації та проведення навчальних дегустацій з визначення особливих характеристик та показників якості різних груп напоїв;
- ознайомлення з правилами приготування і подавання напоїв в закладах ресторанного господарства;
Кухар, помічник кухаря, офіціант, офіціант бенкетної служби
Заклади готельно-ресторанного господарства міста Києва (Ресторанний бізнес), Київ
07.2012 − 08.2014 (2 роки 1 місяць)
- прийом та контроль якості сировини та продуктів;
- обробка сировини, виготовлення напівфабрикатів;
- контроль термінів та режимів зберігання напівфабрикатів, страв;
- підготовка залів до обслуговування, сервірування столів, забезпечення процесу обслуговування;
- обслуговування бенкетних заходів (бенкети, фуршети, кава-брейки, конференцій тощо)