RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Германии
  4. Работа Доглядальниця в Німеччині в Украине
  5. Доглядальниця в Німеччині
Отправить резюме

Доглядальниця в Німеччині

Заблокирована
40 000 грн. + %
 12 июля  Германия 
Компания: ФОП Тарасова Т. В.  (https://jobs.ua/company-fop-tarasova-t-v-1636899) (Все вакансии)
Рубрики:Медицина, фармацевтика; Работа за рубежом

Контакты

Телефон: +38 (073) 486-66-38
Контактное лицо:Sergej

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

На цю вакансію потрібна доглядальниця з володінням німецькою мовою на середньому рівні. Паління на вакансії категорично заборонено. До основних обов'язків опікуна належать приготування їжі, прибирання житлової зони та базовий догляд. Обов'язки включають ведення домашнього господарства (готування, прання, прибирання, покупки), контроль прийому ліків (донька розкладає таблетки в контейнер).

Медична ситуація: Патронажна служба приходить у понеділок, середу і п'ятницю на обід. Допоміжні засоби: ліфт на сходах, спеціальне ліжко, матрац від пролежнів, туалетний стілець.

Розум, комунікація та орієнтація: Бабуся іноді не орієнтується в часі, виборі одягу, забудькувата. Дідусь іноді в розумі, іноді не зовсім.

Харчування та дієта: Немає особливої дієти, звичайне меню.

Сон та нічна робота: Зазвичай вночі допомога не потрібна, але може знадобитися двічі на місяць. Сон з 21:00 до 7:00 години. Перерва щодня з 14:00 до 16:00 години. Вільний час з 14:00 до 19:30 у середу та неділю.

Графік роботи: Сніданок о 08:30, ранкова рутина включає душ, вимірювання тиску, заклик до пити води. Прогулянка з бабусею після кави (з дідусем не гуляти, він не любить). Обід о 12:30. Дозвілля включає каву, газети, фотографії, ігри, манікюр, зачіски. Вечеря близько 19:00. Пацієнти в ліжку о 20:00.

Пацієнт мобільний. Хвороби: Альцгеймер, порушення ритмів серця, недоношування, серцева недостатність, паркінсон, після інсульту. Мобільність: Пересувається на інвалідному візку, потрібно пересаджувати, намагається допомагати. Особиста гігієна: Кожного ранку миття, душ у понеділок, середу і п'ятницю (миття відбувається патронажною службою). Є памперси та простирадла. Розум і комунікація: Іноді в розумі, іноді не зовсім.

Вночі пацієнт має безперервний сон без пробуджень. У пацієнта немає деменції. У другого пацієнта також немає деменції. Хвороби: Погане зорове та слухове сприйняття (є окуляри), деменція, паркінсон, операція на хребті, проблеми з функцією легень. Мобільність: Ходить з ролатором, палицею, ходунками, інвалідне крісло. Потрібна допомога при ходьбі, є ризик падіння. Особиста гігієна: Повноцінний душ раз на тиждень (у середу приїжджає патронажна служба), щоденне миття. Розум і комунікація: Іноді не орієнтується в часі та виборі одягу, забудькувата.

Мила, відкрита, приємна, любить спокій.

Опікун буде жити в містечку в односімейному будинку, у нього буде одномісна кімната. Домашніх тварин немає. У розпорядженні опікуна буде інтернет Wi-Fi, зручне ліжко. Приватний будинок в селі, поруч будинок доньки. Надається окрема кімната з доступом до інтернету.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх