RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Германии
  4. Работа Доглядальниця в Німеччині в Украине
  5. Доглядальниця в Німеччині
Отправить резюме

Доглядальниця в Німеччині

Заблокирована
80 000 грн.
 23 июля  Германия 
Компания: ФОП Тарасова Т. В.  (https://jobs.ua/company-fop-tarasova-t-v-1636899) (Все вакансии)
Рубрики:Медицина, фармацевтика; Работа за рубежом

Контакты

Телефон: +38 (073) 486-66-38
Контактное лицо:Sergej

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

На цю вакансію потрібна жінка з володінням німецькою мовою на середньому рівні. Також розглядаються кандидати зі знанням німецької мови на середньому рівні. Паління на вакансії категорично заборонене. Основні обов'язки опікуна включають готування, випікання, прибирання житлової зони, покупку продуктів харчування, супровід до лікарів, супровід на заходи, базовий догляд.

Пацієнт мобільний з ходунками (ролатор, палиця). Він використовує такі допоміжні засоби, як ролатор і інвалідний візок. Надається допомога при підйомі.

Пацієнт мобільний і використовує ролатор.

Пацієнт потребує підтримки з одягання/роздягання, вставання та сідання, стояння, користування туалетом, ходіння по сходах, ходіння, позиціювання в ліжку. Потрібно допомагати з гігієною ніг, доглядом за волоссям, доглядом за ротом/зубами/протезами, гігієною інтимних зон, доглядом за нігтями/ногами. Купання/душ і догляд за тілом не бажані, чоловік хоче робити це самостійно.

Вночі пацієнт іноді прокидається, не щодня.

У пацієнта середня стадія деменції. Йому іноді забуває про дні, іноді помиляється у нових місцях, іноді потрібен час, щоб впізнати знайомих, забуває нещодавні розмови чи події. Орієнтація особиста, місцева та часова дуже обмежена.

У пацієнта немає деменції.

Діагнози пацієнта включають хворобу Альцгеймер. Жінка потребує допомоги при щоденному догляді за тілом, відвідуванні туалету. Потрібно нарізати їжу. Жінка все ще може їсти самостійно і залишається рухливою. У пані наступні діагнози: хвороба Альцгеймера/деменція, розумова відсталість, недоношування.

Жінка дуже спокійна, майже не говорить. Коли ви займаєтеся з нею, вона віддає перевагу відсторонитися.

Опікун буде жити в сільській місцевості у односімейному будинку, у нього буде одномісна кімната. Домашніх тварин немає. У розпорядженні опікуна буде інтернет Wi-Fi, окрема ванна кімната, телевізор, зручне ліжко, шафа, стіл. требуется сиделка с проживанием

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх