RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Германии
  4. Работа Доглядальниця в Німеччині в Украине
  5. Доглядальниця в Німеччині
Отправить резюме

Доглядальниця в Німеччині

Заблокирована
40 000 грн. + %
 10 сентября  Германия 
Компания: Primavita24 Sp. z o.o.  (https://jobs.ua/company-primavita24-sp-z-oo-1636882) (Все вакансии)
Рубрики:Работа за рубежом; Домашний сервис; Работа без квалификации

Контакты

Телефон: +38 (073) 486-66-38
Контактное лицо:Sergej

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

На цю вакансію потрібна жінка з вільним володінням німецької мови. Також розглядаються кандидати зі знанням німецької мови на доброму рівні. Обов'язково мати придатні права водія європейського зразка і досвід водіння. Паління на вакансії дозволено тільки ззовні.

Досвід у догляді за літніми, лежачими хворими, вміння готувати, укладати, переносити, доглядати за тілом, а також досвід у догляді за нетриманням (зміна підгузків тощо) є обов'язковим.

До основних обов'язків жінки належать готування, випікання, прибирання житлової зони, покупка продуктів харчування, базовий догляд. Домашніх тварин немає.

Підопічний прикутий до ліжка (можливість сидіти є). Його вага складає 140 кг. Повне нетримання сечі. Для контролю нетримання клієнт використовує підгузки та прокладки. Чоловік використовує такі допоміжні засоби, як інвалідний візок, туалетне крісло, ліжко для догляду, підйомник для сходів. Він повністю потребує допомоги з одяганням та роздяганням, перевертанням у ліжку, сидінням на краю ліжка, пересаджуванням з ліжка в інвалідний візок, пересаджуванням з інвалідного візка в туалетне крісло. Пацієнт допомагає (необхідні засоби надаються за бажанням клієнта!). Він повністю потребує допомоги з доглядом за волоссям, голінням, доглядом за ротом, зубами, протезами, гігієною інтимних зон, доглядом за нігтями та ногами, миттям біля умивальника або у ванні. Вночі прокидається один-два рази за ніч. У підопічного початкова стадія деменції. Випадкові проблеми з орієнтацією. Діагнози пацієнта включають ниркову недостатність, порушення серцевого ритму, затримку води в ногах.

Персонал по догляду приходить два рази на день для догляду за тілом і один раз на тиждень для перев'язки ран. Пацієнт упертий, частково нерозуміючий, вимогливий.

Опікун буде жити в сільській місцевості в односімейному будинку. У нього буде одномісна кімната, у вашому розпорядженні буде інтернет Wi-Fi, зручне ліжко, шафа. Дочка частково живе в будинку, частково в 10 хвилинах від місця роботи, до цього доглядала за

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх