RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Ужгороде
  4. Работа Керівник відділу маркетингу та PR в Украине
  5. Керівник відділу маркетингу та PR
Отправить резюме

Керівник відділу маркетингу та PR

Заблокирована
  7 февраля  Ужгород 
Компания: ТОВ «АВЕ Умвельт Україна»  (https://jobs.ua/company-tov-ave-umvelt-ukrana-1634482) (Все вакансии)
Рубрики:Реклама, маркетинг, PR; Руководство

Контакты

Телефон: +38 (095) 562-72-24
Контактное лицо:Діана
Адрес:Ужгород, вулиця Ф. Тихого, 15 А

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от пяти лет

Описание вакансии

Посада: Керівник відділу маркетингу та PR

Компанія: ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА»

Місто УЖГОРОД

Головне про нас:

ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА» - провідна компанія в Україні у сфері управління відходами, основним принципом функціонування якої є відповідальне ставлення до збереження навколишнього середовища. За понад 15 років діяльності у цій галузі в Україні, завдяки нашим інноваційним рішенням у сфері управління відходами, ми створили репутацію відповідальної компанії, відданої беззаперечному дотриманню міжнародних екологічних стандартів. З метою підвищення ефективності зовнішньої комунікації та маркетингу, а також покращення взаємодії з нашими наявними та потенційними партнерами, клієнтами та представниками громадських організацій, ми вирішили запросити до нашої команди керівника відділу маркетингу та PR.

Опис посади: Керівник відділу маркетингу та PR

В якості керівника відділу маркетингу та PR вам буде довірено розробку та реалізацію комплексної стратегії маркетингу та побудови відносин з громадськістю для підвищення впізнаваності нашого бренду, зміцнення репутації та адресного залучення ключових аудиторій. Ви будете керувати молодою командою фахівців у сфері маркетингу та PR та відігравати ключову роль у формуванні та проведенні зовнішніх комунікацій нашої компанії.

Основні обов'язки:

Розробка та впровадження маркетингових стратегій:

  • Створення та реалізації маркетингових стратегій, які відповідають цілям нашої компанії, з фокусом на підвищенні привабливості бренду, заохоченні та утриманні клієнтів.

Громадські відносини:

  • Побудова та підтримка продуктивних відносин з медіа, впливовими особистостями та представниками галузі для збільшення нашої присутності та покращення іміджу компанії у громадському середовищі.
  • Здійснення аналізу зовнішнього середовища на предмет вивчення ставлення до діяльності підприємства, організація опитувань, анкетування та інтерв'ювання громадськості з метою виявлення реальної оцінки іміджу та політики компанії.

Створення контенту:

  • Організація та контроль за створенням високоякісного PR-контенту, включаючи
    прес-релізи, статті, блоги та повідомлення в соціальних мережах, для ефективного висвітлення позитивних результатів діяльності підприємства.

Цифровий маркетинг:

  • Впровадження активного цифрового маркетингу, зокрема SEO, SEM, email-маркетингу та
    PR-кампаній в соціальних мережах, для адресного залучення цільових аудиторій.

Управління та просування бренду компанії:

  • Забезпечення послідовності та ідентичності бренду PR-кампаній на всіх каналах комунікацій, насамперед на веб-сайт компанії у соціальних мережах та підготовленому маркетинговому матеріалі.

Організація PR-заходів:

  • Планування та проведення заходів, виставок та майстер-класів для демонстрації наших досягнень та популяризації ініціатив компанії у сфері екології.

Управління фінансовими ресурсами:

  • Ефективне управління та використання бюджету відділу, цільове розподілення наявних ресурсів для досягнення максимального результату.

Керівництво командою:

  • Рекрутинг, навчання та управління висококваліфікованою командою у сфері маркетингу та PR, сприяння професійному зростанню підлеглих.

Аналітика роботи:

  • Моніторинг і аналіз результативності роботи відділу маркетингу та PR з метою інформування керівництва компанії для прийняття відповідних управлінських рішень та оптимізації діяльності підприємства у цій сфері.

Кваліфікація:

  • Повна вища освіта з маркетингу або суміжної галузі.
  • Мінімум 5 років досвіду роботи у сфері маркетингу та комунікацій з громадськістю, у тому числі, преференційно, не менше 2-х років на керівних посадах.
  • Доведений досвід успішних маркетингових та PR-кампаній, ідеально в сфері управління відходами або екологічній галузі.
  • Високий рівень стратегічного мислення, аналітичних навичок.
  • Відмінні навички комунікації, спілкування у колективі та ведення переговорів.
  • Знання та впевнене використання маркетингових інструментів і систем управління
    PR-контентом.

Чому варто приєднатися до нас:

  • Бути частиною прогресивної міжнародної компанії, діяльність якої спрямована на стале забезпечення міжнародних екологічних стандартів.
  • Забезпечити лідерство у створені та організації роботи нового напряму PR-діяльності компанії.
  • Мати можливість втілення новаторських ідей у формуванні сучасного бренду компанії, підтримання та підвищення її ділової репутації у галузі.

Крім того, гарантуємо вам, офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, медичне страхування, комфортні умови роботи, конкурентний рівень заробітної плати, позитивна робоча атмосфера у колективі.

Для оформлення заявки на посаду керівника відділу маркетингу та PR в ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА» будь ласка, надайте ваше резюме та мотиваційний лист. Заявки надсилайте на адресу отправить резюме

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх