UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Ужгороді
  4. Робота Керівник відділу маркетингу та PR в Україні
  5. Керівник відділу маркетингу та PR
Відправити резюме

Керівник відділу маркетингу та PR

Заблокована
  7 лютого  Ужгород 
Компанія: ТОВ «АВЕ Умвельт Україна»  (https://jobs.ua/company-tov-ave-umvelt-ukrana-1634482) (Всі вакансії)
Рубрики:Реклама, маркетинг, PR; Керівництво

Контакти

Телефон: +38 (095) 562-72-24
Контактна особа:Діана
Адреса:Ужгород, вулиця Ф. Тихого, 15 А

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від п'яти років

Опис вакансії

Посада: Керівник відділу маркетингу та PR

Компанія: ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА»

Місто УЖГОРОД

Головне про нас:

ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА» - провідна компанія в Україні у сфері управління відходами, основним принципом функціонування якої є відповідальне ставлення до збереження навколишнього середовища. За понад 15 років діяльності у цій галузі в Україні, завдяки нашим інноваційним рішенням у сфері управління відходами, ми створили репутацію відповідальної компанії, відданої беззаперечному дотриманню міжнародних екологічних стандартів. З метою підвищення ефективності зовнішньої комунікації та маркетингу, а також покращення взаємодії з нашими наявними та потенційними партнерами, клієнтами та представниками громадських організацій, ми вирішили запросити до нашої команди керівника відділу маркетингу та PR.

Опис посади: Керівник відділу маркетингу та PR

В якості керівника відділу маркетингу та PR вам буде довірено розробку та реалізацію комплексної стратегії маркетингу та побудови відносин з громадськістю для підвищення впізнаваності нашого бренду, зміцнення репутації та адресного залучення ключових аудиторій. Ви будете керувати молодою командою фахівців у сфері маркетингу та PR та відігравати ключову роль у формуванні та проведенні зовнішніх комунікацій нашої компанії.

Основні обов'язки:

Розробка та впровадження маркетингових стратегій:

  • Створення та реалізації маркетингових стратегій, які відповідають цілям нашої компанії, з фокусом на підвищенні привабливості бренду, заохоченні та утриманні клієнтів.

Громадські відносини:

  • Побудова та підтримка продуктивних відносин з медіа, впливовими особистостями та представниками галузі для збільшення нашої присутності та покращення іміджу компанії у громадському середовищі.
  • Здійснення аналізу зовнішнього середовища на предмет вивчення ставлення до діяльності підприємства, організація опитувань, анкетування та інтерв'ювання громадськості з метою виявлення реальної оцінки іміджу та політики компанії.

Створення контенту:

  • Організація та контроль за створенням високоякісного PR-контенту, включаючи
    прес-релізи, статті, блоги та повідомлення в соціальних мережах, для ефективного висвітлення позитивних результатів діяльності підприємства.

Цифровий маркетинг:

  • Впровадження активного цифрового маркетингу, зокрема SEO, SEM, email-маркетингу та
    PR-кампаній в соціальних мережах, для адресного залучення цільових аудиторій.

Управління та просування бренду компанії:

  • Забезпечення послідовності та ідентичності бренду PR-кампаній на всіх каналах комунікацій, насамперед на веб-сайт компанії у соціальних мережах та підготовленому маркетинговому матеріалі.

Організація PR-заходів:

  • Планування та проведення заходів, виставок та майстер-класів для демонстрації наших досягнень та популяризації ініціатив компанії у сфері екології.

Управління фінансовими ресурсами:

  • Ефективне управління та використання бюджету відділу, цільове розподілення наявних ресурсів для досягнення максимального результату.

Керівництво командою:

  • Рекрутинг, навчання та управління висококваліфікованою командою у сфері маркетингу та PR, сприяння професійному зростанню підлеглих.

Аналітика роботи:

  • Моніторинг і аналіз результативності роботи відділу маркетингу та PR з метою інформування керівництва компанії для прийняття відповідних управлінських рішень та оптимізації діяльності підприємства у цій сфері.

Кваліфікація:

  • Повна вища освіта з маркетингу або суміжної галузі.
  • Мінімум 5 років досвіду роботи у сфері маркетингу та комунікацій з громадськістю, у тому числі, преференційно, не менше 2-х років на керівних посадах.
  • Доведений досвід успішних маркетингових та PR-кампаній, ідеально в сфері управління відходами або екологічній галузі.
  • Високий рівень стратегічного мислення, аналітичних навичок.
  • Відмінні навички комунікації, спілкування у колективі та ведення переговорів.
  • Знання та впевнене використання маркетингових інструментів і систем управління
    PR-контентом.

Чому варто приєднатися до нас:

  • Бути частиною прогресивної міжнародної компанії, діяльність якої спрямована на стале забезпечення міжнародних екологічних стандартів.
  • Забезпечити лідерство у створені та організації роботи нового напряму PR-діяльності компанії.
  • Мати можливість втілення новаторських ідей у формуванні сучасного бренду компанії, підтримання та підвищення її ділової репутації у галузі.

Крім того, гарантуємо вам, офіційне працевлаштування, соціальні гарантії, медичне страхування, комфортні умови роботи, конкурентний рівень заробітної плати, позитивна робоча атмосфера у колективі.

Для оформлення заявки на посаду керівника відділу маркетингу та PR в ТОВ «АВЕ УМВЕЛЬТ УКРАЇНА» будь ласка, надайте ваше резюме та мотиваційний лист. Заявки надсилайте на адресу відправити резюме

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору