RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Полтаве
  4. Работа Менеджер по роботі з клієнтами в Украине
  5. Менеджер по роботі з клієнтами
Отправить резюме

Менеджер по роботі з клієнтами

Заблокирована
16 000 грн.
 20 февраля  Полтава 
Компания: BeAbleAgency  (https://jobs.ua/company-beableagency-1634019) (Все вакансии)
Рубрики:Офисный персонал; Работа для студентов; Людям с ограниченными возможностями

Контакты

Телефон: +38 (095) 692-98-01
Контактное лицо:Марина Зінченко
Адрес:Полтава, Соборності 43

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:не требуется
График работы:посменная работа

Описание вакансии

Доброго дня, шановний кандидате!


Якщо ви читаєте цю інформацію, значить ви знаходитесь в пошуку роботи своєї мрії. Здається, нам є що вам запропонувати, але спочатку ми хочемо трішки похизуватись нашими здобутками:

  • Наша компанія працює на теренах України уже протягом 14 років і не збирається зупинятись.

  • Ми пережили всі локдауни, карантини і зараз працюємо навіть у воєнний стан та стабільно забезпечуємо наших працівників зарплатою.

  • Ми маємо велику сітку із філіалів більш ніж у 24 містах України, що налічує більше 450 офісів та 17 000 працівників.

Кого ж ми плануємо взяти до нас в дружню команду?

  • Давайте будемо чесними, нам потрібні відповідальні люди. Якщо ви любите вчасно приходити на роботу - поставте собі плюсик.

  • Вміння працювати в колективі теж ніколи нікому не завадило. Конфліктних людей просимо нас не турбувати. Для нас важливий спокій і позитивний настрій на роботі.

  • Вміння користуватись комп’ютером, а також Microsoft Office - 100% необхідно.

  • Амбіційні та зацікавлені в розвитку люди не залишаються непоміченими.

  • Загляньте до вашого паспорта і подивіться, чи вам точно є 18 років, адже дітей на роботу ми не приймаємо.

  • Ми не нехтуємо молодими людьми без досвіду роботи чи студентами, а також з задоволенням даємо можливість молодим мамам працювати, навіть, якщо це лише 6 годин у день. Якщо ви доросла людина 40+, ви також маєте всі шанси потрапити до нас, як і молодь. 

  • Люди з обмеженими можливостями, які взмозі добиратись до роботи в офісі та працювати за комп'ютером - напишіть нам. Ми розуміємо, як складно вам може бути знайти роботу. Ми любимо та піклуємося про своїх людей :)

Що ми вам пропонуємо?

  • Достойні вас умови праці - просторий кабінет та робочий ПК, зона відпочинку та оснащена кухня для смачного обіду та коффі-брейку.

  • Гнучкий графік роботи 3/3 або 4/3, робочий час з 8 по 19.30 годину. Також можно працювати меншу кількість годин, але більше днів у тиждень.

  • Перерва від роботи в зручний для вас час.

  • Особистий куратор протягом перших 2-х місяців роботи та цілодобова підтримка в робочих чатах. Безкоштовне навчання від наших найкращих ТОП-спеціалістів.

  • Заробітна плата від 13 000 до 18 000 гривень на місяць. 

Що потрібно робити?

Ваша задача бути працівником контакт-центру. Ви за допомогою спеціальної робочої програми будете відповідати на запитання клієнтів в робочому чаті і вирішувати їх проблеми. На відміну від звичайних колл-центрів, тут не треба розмовляти по телефону, що робить роботу трошки спокійнішою, ніж людей на дзвінках. Всі скрипти для роботи є: на конкретне запитання вже буде заготовлена відповідь, вам треба її тільки надіслати людині, з якою ви ведете бесіду. 

Як записатись на співбесіду?

Залиште нам свої контактні данні:  ім’я, вік, а також номер телефону чи нікнейм у телеграм. Наш HR зв’яжеться з вами та запросить на співбесіду. Просимо зауважити, що більшість людей не беруть слухавку, коли телефонують, навіть якщо ми вказуємо номер телефону, тому очікуйте, що вам обов’язково напишуть протягом дня в Телеграм. Сподіваємось побачити вас в нашій команді!

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх