UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Полтаві
  4. Робота Менеджер по роботі з клієнтами в Україні
  5. Менеджер по роботі з клієнтами
Відправити резюме

Менеджер по роботі з клієнтами

Заблокована
16 000 грн.
 20 лютого  Полтава 
Компанія: BeAbleAgency  (https://jobs.ua/company-beableagency-1634019) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал; Робота для студентів; Людям з обмеженими можливостями

Контакти

Телефон: +38 (095) 692-98-01
Контактна особа:Марина Зінченко
Адреса:Полтава, Соборності 43

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Доброго дня, шановний кандидате!


Якщо ви читаєте цю інформацію, значить ви знаходитесь в пошуку роботи своєї мрії. Здається, нам є що вам запропонувати, але спочатку ми хочемо трішки похизуватись нашими здобутками:

  • Наша компанія працює на теренах України уже протягом 14 років і не збирається зупинятись.

  • Ми пережили всі локдауни, карантини і зараз працюємо навіть у воєнний стан та стабільно забезпечуємо наших працівників зарплатою.

  • Ми маємо велику сітку із філіалів більш ніж у 24 містах України, що налічує більше 450 офісів та 17 000 працівників.

Кого ж ми плануємо взяти до нас в дружню команду?

  • Давайте будемо чесними, нам потрібні відповідальні люди. Якщо ви любите вчасно приходити на роботу - поставте собі плюсик.

  • Вміння працювати в колективі теж ніколи нікому не завадило. Конфліктних людей просимо нас не турбувати. Для нас важливий спокій і позитивний настрій на роботі.

  • Вміння користуватись комп’ютером, а також Microsoft Office - 100% необхідно.

  • Амбіційні та зацікавлені в розвитку люди не залишаються непоміченими.

  • Загляньте до вашого паспорта і подивіться, чи вам точно є 18 років, адже дітей на роботу ми не приймаємо.

  • Ми не нехтуємо молодими людьми без досвіду роботи чи студентами, а також з задоволенням даємо можливість молодим мамам працювати, навіть, якщо це лише 6 годин у день. Якщо ви доросла людина 40+, ви також маєте всі шанси потрапити до нас, як і молодь. 

  • Люди з обмеженими можливостями, які взмозі добиратись до роботи в офісі та працювати за комп'ютером - напишіть нам. Ми розуміємо, як складно вам може бути знайти роботу. Ми любимо та піклуємося про своїх людей :)

Що ми вам пропонуємо?

  • Достойні вас умови праці - просторий кабінет та робочий ПК, зона відпочинку та оснащена кухня для смачного обіду та коффі-брейку.

  • Гнучкий графік роботи 3/3 або 4/3, робочий час з 8 по 19.30 годину. Також можно працювати меншу кількість годин, але більше днів у тиждень.

  • Перерва від роботи в зручний для вас час.

  • Особистий куратор протягом перших 2-х місяців роботи та цілодобова підтримка в робочих чатах. Безкоштовне навчання від наших найкращих ТОП-спеціалістів.

  • Заробітна плата від 13 000 до 18 000 гривень на місяць. 

Що потрібно робити?

Ваша задача бути працівником контакт-центру. Ви за допомогою спеціальної робочої програми будете відповідати на запитання клієнтів в робочому чаті і вирішувати їх проблеми. На відміну від звичайних колл-центрів, тут не треба розмовляти по телефону, що робить роботу трошки спокійнішою, ніж людей на дзвінках. Всі скрипти для роботи є: на конкретне запитання вже буде заготовлена відповідь, вам треба її тільки надіслати людині, з якою ви ведете бесіду. 

Як записатись на співбесіду?

Залиште нам свої контактні данні:  ім’я, вік, а також номер телефону чи нікнейм у телеграм. Наш HR зв’яжеться з вами та запросить на співбесіду. Просимо зауважити, що більшість людей не беруть слухавку, коли телефонують, навіть якщо ми вказуємо номер телефону, тому очікуйте, що вам обов’язково напишуть протягом дня в Телеграм. Сподіваємось побачити вас в нашій команді!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору