RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. Корпоративная культура
  5. Ідеї, що подарувати учасникам ділових онлайн-заходів

Ідеї, що подарувати учасникам ділових онлайн-заходів

20.04.2023 621
Ідеї, що подарувати учасникам ділових онлайн-заходів

Ідеї, що подарувати учасникам ділових онлайн-заходів

20.04.2023     621

Не лише учасникам офлайн-заходів можна дарувати подарунки та цінні сувеніри. Це можна також робити на онлайн-заходах. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, що можна подарувати гостям ділових онлайн-зустрічей.

Навіщо взагалі дарувати подарунки учасникам ділових зустрічей?

Так, для офлайн-подій це звичайна практика. І такий підхід переслідує декілька цілей, адже це чудовий спосіб підвищити лояльність до свого бренду і впізнаваність. Всім подобаються подарунки, а для бізнесу це також:

  • Можливість суттєво покращити взаємини з клієнтами, партнерами чи колегами;
  • Вияв підтримки людям, які погодилися відвідати ваш захід. Адже вони знайшли на це час, і подарунки, навіть невеликі сувеніри – це спосіб подякувати їм за підтримку і приділений час;
  • Подарунок як такий створює додаткову цінність. Буває й таке, що гості приходять не так на ділову зустріч, як за подарунками. І чим ціннішим буде подарунок, тим краще для бізнесу;
  • Хороший маркетинговий хід. Фірмові подарунки від компанії запам’ятаються учасникам заходів, а деякі подарунки – як корпоративний мерч, приміром – гості ще довгий час одягатимуть після того, як захід відбувся.

Але тут постає питання – що дарувати учасникам онлайн-заходів?

Ідеї для подарунків гостям онлайн-зустрічей

Необхідність в таких подарунках та сама – покращення взаємин, подяка за зустріч і додаткова цінність в очах учасників. Чи варто дарувати фізичні набори в таких випадках? Так, варто. Ви потім зможете надіслати поштою як сувенірну продукцію, так і їстівні подарунки.

Матеріали зустрічі. Але якщо немає можливості подарувати на пам’ять фізичні подарунки, зверніть увагу на цифрові варіанти. Під матеріалами зустрічі розуміємо записи виступів онлайн-спікерів, інший корисний контент.

Підписка на онлайн-курси. Чим цікавіший і корисніший онлайн-курс, тим ціннішим подарунком він виявиться для учасників вашого заходу. Це можуть бути навчальні курси компаній-партнерів або взагалі сторонніх шкіл. Також це може бути сертифікат на відвідування цікавої події, знижка на офлайн-конференцію тощо. Підійдуть і абонементи, акції та знижки, якщо ви маєте щось варте в полі зору. Це лише як варіанти, а вам, як представнику компанії, можна додатково поміркувати над тим, який цифровий подарунок якнайкраще підійде вашим гостям.

Що цікаво, деякі «креативщики» вдаються й до таких хитрощів: кажуть, що вхід на онлайн-захід платний, але цього разу – спеціально для вас, дорогі учасники! – цей захід буде безкоштовний. Робити так чи ні, вирішувати вам. Але все ж краще проявити трохи фантазії та креативу, і придумати власні, унікальні «цифрові» подарунки.

Підіб’ємо підсумки

Не варто нехтувати подарунками навіть на онлайн-заходах, вважаючи їх чимось не вартим уваги. В перспективі такий підхід може виявитися вдалим маркетинговим ходом. Це також вплине на впізнаваність вашої компанії, а онлайн-зустріч її учасники ще не раз згадають.

Читайте также

  • Розміщення вакансій на сайті Jobs.ua19 Август, 2024

    Jobs.ua хоче підтримати Кращих Роботодавців і розширити можливості Шукачам роботи у важку хвилину, тому продовжує працювати в галузі працевлаштування та зберігає знижки і можливість безкоштовного розміщення вакансій для роботодавців.

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх