RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. Методы управления персоналом
  5. Ефективні рекомендації що до організації трудового колективу

Ефективні рекомендації що до організації трудового колективу

3.11.2018 532Автор: Лоліта Платошкіна
Ефективні рекомендації що до організації трудового колективу

Ефективні рекомендації що до організації трудового колективу

3.11.2018     532Автор: 

Організація трудового колективу – перше з чого слід розпочати роботодавцю побудову бізнес-команди. Окрім того, кожний досвідчений керівник розуміє, що організація трудового колективу повинна відбуватися систематично, бо це запорука позитивного командного духу та результативності праці. Отже, Jobs.ua підібрали для роботодавців найбільш ефективні поради, які допоможуть організувати трудову діяльність колективу та налаштувати спеціалістів на результативну роботу.

Однією з найбільш результативних форм організації бізнес-команди є наради та мітинги. Основна ціль таких зборів є інформування співробітників про новини компанії, мотивація кожного, пошук ідей та шляхів вирішення того чи іншого завдання.

Три позитивних аспекти колективних зборів:

  • зарядження та налаштування робочого колективу на якийсь проект чи діяльність,
  • обмін особистими думками, ідеями, досвідом за для вирішення завдань,
  • керівник виховує свої лідерські та організаторські якості.

Наради та мітинги – ефективна форма організації команди

Як ви вже встигли зрозуміти, наради та мітинги дуже ефективно допомагають в упорядкуванні роботи команди. Керівнику залишається лише грамотно провести нараду таким чином, щоб досягти цієї мети. Дтримуйтесь наступних правил, що до проведення нарад та мітингів, щоб отримати ефективні результати.

Нарада чи мітинг повинні носити систематичний характер. Обов’язково визначтесь, скільки мітингів треба провести в місяць і назначте дати заздалегідь. Можливо це буде зустріч кожного понеділка, чи менше зустрічей, але команда повинна знати заздалегідь дати зустрічей. Це допоможе їм підготуватися до мітингу та бути готовим приймати участь у обговоренні поточних питань.

Успішністю проведення зборів можна вважати результат пошуку відповідей на питання. Тож перевіряйте уважно, щоб під кінець зустрічі всі завдання були роздані і обговорені шляхи їх вирішення. Для цього краще керівнику нотувати порядок денний зборів.

Не забувайте мотивувати свою команду. Рутина, якщо ви лише даєте завдання і навішуєте на спеціалістів ще більше проблем. Їх треба заінтригувати результатами виконаної роботи. Для цього можете провести приклад, як добре впоралась команда з минулими проектами та виділити окремих спеціалістів з колективу. Це підніме дух команди і окремих лідерів.

Останнє, не використовуйте час мітингу на безглузді питання. Це витрачає суспільний час.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх