RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. На работе
  5. Кар’єрний розвиток сучасного спеціаліста

Кар’єрний розвиток сучасного спеціаліста

3.09.2019 1261Автор: Лоліта Платошкіна
Кар’єрний розвиток сучасного спеціаліста

Кар’єрний розвиток сучасного спеціаліста

3.09.2019     1261Автор: 

Кар’єрний розвиток, на сьогоднішні - одна з основних вимог сучасного здобувача до роботодавця. Будь-який досвідчений спеціаліст бажає підкорити професійні вершини, піднятися кар’єрними сходами. До того ж, управління кар’єрним ростом - це чітке усвідомлене особисто спеціалістом бажання досягти певних висот. Цікаво, що вкладають спеціалісти в поняття кар’єрного росту та розвитку, яким чином їх досягають.

Як спеціалісту досягти кар’єрного росту?

Той спеціаліст, хто ще на початку робочої діяльності відчув в собі потяг до лідерства та бажання зайняти керівні посади, зрозумів, що розвиток кар’єри - довгий та трудомісткий процес. Роботодавці досить довгий час спостерігали за тими спеціалістами, хто має на меті саме кар’єрний ріст. На їх думку, рушійна сила таких робітників - бажання досягти висот в своїй професійній діяльності. Без бажання не відбувається пошуку нових шляхів та можливостей, а також руху хоч в якусь сторону. Спеціалісти із бажанням дізнаватися нове, шукати нові підходи досягають результатів частіше та швидше.

Досягти кар’єрного розвитку можна тільки чітко позначивши цілі та орієнтири. Психологи відмічають, що ті спеціалісти, які не планують свою професійну діяльність та не ставлять цілей, швидше вигасають на робочому місці, страждають від депресій. Чітко поставлені цілі та сплановані певні періоди часу приносять свої плоди та результати.

Невід’ємна складова характеру спеціаліста, який прагне кар’єрного росту - наполегливість. Багато хто зі спеціалістів, зіштовхуючись із труднощами на роботі, не наважуються брати відповідальність та опускають руки, замість того щоб боротися чи шукати нові шляхи їх рішення. Окрім того, це ще й додаткові затрати вільного особистого часу та зусиль. Тільки ті, хто готові вкладати в своє майбутнє - отримають результати.

І остання обов’язкова вимога - адекватна оцінка власних ресурсів. І таке буває: невміння оцінити свої уміння, навички, знання, відсутність особистих якостей лідера, керівника, відсутність власних ідей та шляхів пошуку перспектив.

Розвивайте свої особисті якості та знання, щоб досягти кар’єрного росту.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх