RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Книги для професіоналів

Книги для професіоналів

2.12.2020 515
Книги для професіоналів

Книги для професіоналів

2.12.2020     515

В цій підбірці Jobs.ua пропонують книги, які дозволять оптимізувати професійну діяльність, покращити лідерські навички і навчитися керувати власним часом.

Джейсон Фрід, «Не божеволій на роботі»

Стрес на роботі шкодить всім: він проникає в сім’ю кожного співробітника, відбивається на їхніх дітях, які відчувають брак уваги з боку батьків. Він шкодить навіть клієнтам компанії. Як вибратися з цього зачарованого кола?

Автори книги пропонують філософію розумних дедлайнів і культуру спокою. Так, іноді потрібно піднапрягтися на роботі, але ця напруга не повинна бути постійною, бо неодмінно призведе до появи стресу.

Кевін Круз, «15 секретів управління часом»

В своїй книзі автор підсумував опитування видатних людей – олімпійських чемпіонів, підприємців, мільярдерів. Він звертався до них з питанням, які методики планування і розподілення часу вони використовують у своїй професійній діяльності.

Книга швидко стала бестселером, а сам Кевін Круз зробив для себе шокуюче відкриття: «Успішні особистості не складають списки справ, не використовують складні техніки управління часом і не застосовують діаграми на зразок логічних дерев для прийняття рішень. Насправді, дуже успішні особистості взагалі не думають про час. Замість цього, вони думають про цінності та пріоритети і спираються на правильні звички».

Пьотр Людвіг, «Перемогти прокрастинацію: Як перестати відкладати справи на завтра»

Автор подає дієві методики для подолання прокрастинації. Що цікаво, Пьотр Людвіг проводить чітку грань між лінню та прокрастинацією. Лінивій людині байдуже, що справи стоять на місці, а прокрастинатора психологічно вимотує подібне положення речей. А відсутність енергії негативно відбивається на працездатності. Ще одне зачароване коло, як і у випадку з постійним стресом.

Пьотр Людвіг також пояснює різницю між відпочинком і прокрастинацією. Відпочинок дає можливість поповнити запас сил, а прокрастинація ці сили відбирає. Прочитавши цю книгу, ви зможете застосувати на практиці ефективні методики в подоланні цієї негативної звички.

Джоко Віллінк, «Лідерство: стратегія і тактика»

Колишній «морський котик» ВМС США у своїх книгах підсумовує свій 20-річний досвід військової служби. А бойовому офіцеру американської армії є що розповісти звичайним людям. В останній книзі Віллінк докладно зупиняється на такому питанні, як принцип екстремальної відповідальності військового лідера. Здавалося б, а як це можна застосувати до роботи і бізнесу? Але принцип екстремальної відповідальності не обмежується полем битви. Він є визначальним чинником для будь-якої високопродуктивної команди: в спорті, бізнесі, держуправлінні.

Якщо людина хоче бути лідером, вона повинна навчитися брати відповідальність за свої вчинки, повинна вміти приборкувати своє «его», бо коли лідер ставить власні інтереси вище за успіх усієї команди, люди це завжди бачать. Таку команду неможливо привести до успіху.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх