RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Книги для саморозвитку, які рекомендує Ілон Маск

Книги для саморозвитку, які рекомендує Ілон Маск

14.09.2022 366
Книги для саморозвитку, які рекомендує Ілон Маск

Книги для саморозвитку, які рекомендує Ілон Маск

14.09.2022     366

Портал з працевлаштування Jobs.ua давненько не публікував добірок корисної літератури. Тим паче, тих книг, які рекомендують прочитати найбагатші люди світу. Виправляємо цю ситуацію.

Айн Ренд, «Атлант розправив плечі»

Першою книгою в нашому списку, яку рекомендує сам Ілон Маск, є всесвітньо відомий бестселер письменниці Айн Ренд. Авторка працювала над книгою два десятиліття. А коли так довго і ретельно працюєш над книгою, немає нічого дивного в тому, що одразу після видання вона потрапляє у список бестселерів The New York Times та очолює рейтинг сотні найкращих книг 20-го століття.

Приготуйтесь до знайомства із світом антиутопії, яке повідає вам про суспільство, що стикнулося з масштабною кризою. Авторка піднімає важливі філософські творіння в своєму магнум опусі, тож поміркувати вам буде над чим. Як і прокачати інтелектуальну складову своєї особистості.

Уолтер Айзексон, «Стів Джобс»

Як би там не було, Джобс заснував одну з найдорожчих і найприбутковіших технологічних компаній в світі, здобувши на своєму цікавому життєвому шляху ще й статус найавторитетнішого гуру в світі хай-тек технологій. Та ще й зумів наприкінці життя передати компанію в надійні руки: як можна побачити з останньої презентації Apple у вересні цього року, Тім Кук гідно продовжує справу Джобса.

Звичайно, Стівом Джобсом ми не станемо, прочитавши офіційну біографію видатного мислителя та новатора. Але дізнатися, як мислив, діяв та досягав успіхів в умовах жорсткої американської конкуренції Стів Джобс – цілком можливо. І якщо цю книгу рекомендує Ілон Маск, це означає, що вона таки чогось варта.

Френк Герберт, «Дюна»

Цілком несподівано в цьому списку опиняється культовий роман від Френка Герберта, який вважається автором наукової фантастики. Роман розповідає про життя молодого Пола Атріда, коли він прибуває на пустельну планету Арракіс, потрапляючи в пастку, яку підготував злий і жорстокий дім Харконненів. Книга повідає про вічну боротьбу добра зі злом, про ціну справедливості та вибір шляху.

Макс Теґмарк, «Книга життя 3.0. Доба штучного інтелекту»

Шведсько-американський астрофізик, один з найавторитетніших дослідників штучного інтелекту, повідає в своїй книзі багато цікавих речей, з якими зіткнеться людство в недалекому майбутньому. Макс Теґмарк аналізує весь спектр наслідків, до яких призведе інтеграція штучного інтелекту в усі сфери нашого життя. Якщо ви цікавитеся майбутнім сучасних технологій, симбіоз роботехніки та штучного інтелекту – ця книга однозначно вас зацікавить.

Пітер Тіль, «Від нуля до одиниці»

Багато відомих людей пишуть книги, от і перший інвестор всім нам відомого Фейсбуку вирішив написати книгу про стартапи. Базова ідея, яку він розвиває в книзі – для створення будь-якого успішного стартапу потрібен унікальний продукт, що дасть змогу монополізувати ще неосвоєний ринок. Безумовно, ця книга буде корисною всім підприємцям, і не лише початківцям.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх