RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Месенджер як робочий інструмент – простий, але наскільки ефективний

Месенджер як робочий інструмент – простий, але наскільки ефективний

25.05.2022 334
Месенджер як робочий інструмент – простий, але наскільки ефективний

Месенджер як робочий інструмент – простий, але наскільки ефективний

25.05.2022     334

Ваша робота вимагає постійної присутності смартфона під рукою, щоб записувати нотатки чи робити голосові замітки? А чи користуєтеся ви для цієї цілі звичайним месенджером від Фейсбука? Для швидкого створення голосових заміток чи текстових – месенджер підходить для цієї цілі прекрасно. Чому це так, і які фішки у використанні месенджера ви можете взяти собі на замітку – в матеріалі від Jobs.ua.

Коли швидкість роботи – важить

Уявіть ситуацію – у вас виникла ідея, слова закрутилися в голові, і потрібно швидко їх записати. Чи начитати, щоб не забути потім, які саме слова прийшли вам на думку, і в якому саме порядку. І от ви заходите у смартфон, відкриваєте нотатник чи диктофон, виконуєте кілька зайвих дій. Довго все це. А якщо вам потрібно зробити одночасно текстову та голосову нотатку? Перемикатися постійно між Блокнотом та Диктофоном?

Усе це можна зробити в месенджері, і я вибудете здивовані, наскільки це простий та ефективний інструмент для роботи з текстом та звуком. І не тільки.

Отже, месенджер

Ми говоримо, звісно, за надсилання текстових нотаток і голосових повідомлень самому собі. Створіть у месенджері свою власну бесіду, бо всі ваші нотатки та голосові замітки призначаються тільки вам.

Створили?

Чудово, а тепер трохи розберемося, як усе це працює.

А працює все дуже просто – ви пишете текстову замітку чи створюєте голосову, і надсилаєте собі. Сюди ж ви можете копіювати посилання на статті чи сайти, які вас зацікавили. Також сміливо копіюйте картинки, які знадобляться вам у процесі роботи. Щоб розшукати їх швидко, вам не потрібно прокручувати месенджер вверх-вниз. У лівому верхньому кутку у вас є кнопка «і» в круглому кружальці. Якщо ви натиснете її, ви потрапите в контекстне меню месенджера.

Які можливості це нам дає?

По-перше, ми можете натиснути на «Переглянути медіафайли та файли» і швидко знайти той, який потрібен вам зараз. Також за допомогою пункту меню «Пошук у розмові» ви за ключовими словами відшукаєте потрібну вам замітку в один клік.

Це дуже зручна опція. Уявіть собі – ви написали десятки чи сотні заміток, і не можете знайти потрібну. Прокручуєте месенджер туди-сюди, шукаєте потрібне повідомлення. Шукаєте все і шукаєте, нервуєтесь і втрачаєте терпіння. Навіщо так бездумно гаяти час – чи не краще клацнути на «Пошук у розмові», і за секунду за ключовими словом чи фразою знайти потрібне вам повідомлення? Якщо ключове слово зустрічається в кількох повідомленнях – ясна річ, месенджер знайде всі повідомлення саме з цим словом. Дуже зручно, швидко та комфортно.

Не забуваємо чистити месенджер

Якщо вам та чи інша нотатка вже не потрібна, можна її видалити. Не те що можна, а навіть треба. Щоб не плуталася, як-то кажуть, під руками. Чим менше нотаток, тим легше з ними працювати.

До речі, не обов’язково клікати по кнопці «і», щоб потрапити до згаданих вище пунктів меню. У правому верхньому кутку біля стрілочки «вліво» міститься зменшена копія аватарки. Клікаєте по ній – і потрапляєте в те ж саме контекстне меню.

Просто і зручно, чи не так? Для створення швидких нотаток на вулиці, в транспорті – це ідеальний варіант. Користуйтесь на здоров’я.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх