RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Работодателю
  4. Методы управления персоналом
  5. Неожиданный "гендерный вопрос" с зарплатами в Google

Неожиданный "гендерный вопрос" с зарплатами в Google

6.03.2019 348Автор: Олександр Мавлідінов
Неожиданный "гендерный вопрос" с зарплатами в Google

Неожиданный "гендерный вопрос" с зарплатами в Google

6.03.2019     348Автор: 

Честный работодатель – совершенно не редкость в цивилизованном мире, и чем он авторитетней, тем внимательнее относиться к такому аспекту, как оплата своим сотрудникам.

Jobs.ua не раз приводил факты такого уважительного отношения к труду наемных сотрудников. В этот раз, компания Google провела анализ заработных плат своих разработчиков и выяснила, что несколько дискриминирует их по гендерному признаку. Однако, прекрасный пол в этот раз не пострадал. Наоборот, аналитики компании пришли к выводу, то недоплачивает руководство, как раз представителям сильного пола.

Необходимость такого анализа зарплат, встала перед компанией после многочисленных обвинений в дискриминации женского персонала в финансовых поощрениях последних. Однако, как оказалось, результаты стали неожиданными не только для активистов, поднявших этот вопрос, но и для руководства самой компании.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх