RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Соискателю
  4. Собеседование без проблем
  5. Ознаки проваленої співбесіди

Ознаки проваленої співбесіди

27.03.2019 267Автор: Лоліта Платошкіна
Ознаки проваленої співбесіди

Ознаки проваленої співбесіди

27.03.2019     267Автор: 

Успішно пройдена співбесіда може обіцяти запрошення від роботодавця. Саме таку ціль і сподівання має кожний спеціаліст, коли йде на ділову зустріч із работодавцем. Але, на жаль, не всі співбесіди закінчуються успішно. Здобувачі рекрутингового сайту jobs.ua хочуть знати справжні ознаки проваленої співбесіди, щоб помітити їх і зуміти вчасно вплинути на перебіг співбесіди. Отже, саме про це сьогоднішня наша стаття.

Провалену співбесіду важко не помітити - у обох сторін після ділової зустрічі залишаються або негативні, або невпевнені відчуття щодо іншої сторони. Інколи це невпевнені відчуття, яким ми шукаємо підтвердження. Наступні наявні ознаки підтвердять ваші підозри.

Коли співбесіду можна вважати проваленою?

Час відведений на співбесіду може казати сам за себе. Дуже часто работодавці всередньому відводять пів години на зустріч. Якщо співбесіда закінчується дуже швидко, це може говорити лише про те, що роботодавець отримав всі зацікавлені ним відповіді та навіть прийняв рішення щодо вашої особи, найчастіше це відмова. Якщо співбесіда затягується бильше ніж на півгодини, це також не завжди добре. Можливо, де-які моменти роботодавцю були незрозумілі для нього, і йому приходилось підбиратися до них досить довго.

Звісно, співбесіду можна вважати проваленою, якщо рроботодавець у кінці зустрічі сам каже про те, що ваша кандидатура не підходить.

Співбесіду можна вважати проваленою, якщо роботодавець довго розказує про себе, а про вас майже нічого не питає. Так само і зі сторони здобувача, якщо він нічого не пітає про компанію, це каже про те, що він і не зацікавлений в її діяльності.

Якщо ви не впевнені щодо пройденої співбесіди з якимось роботодавцем, ви можете спробувати наступні способи розвідати результат зустрічі. Наприклад, написати імейл, в якому подякуєте за пойдену співбесіду, і про те що ви згадали ще одну цікаву вашу роботу або кейс, який забули позначити у резюме чи забули вказати на співбесіді. Ви також можете подзонити роботодавцю і спитати щодо власної особи, бо вам поступають нові запрошення, а ви очікуєте відповіді ще від цього роботодавця і зацікавлені його вакансією.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх