RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации о работе
  3. Все о работе
  4. Это важно знать каждому
  5. Піднімаємо собі настрій та відпочиваємо: українські комікеси, яких радимо подивитися на вихідних (ч. 2)

Піднімаємо собі настрій та відпочиваємо: українські комікеси, яких радимо подивитися на вихідних (ч. 2)

3.06.2022 388
Піднімаємо собі настрій та відпочиваємо: українські комікеси, яких радимо подивитися на вихідних (ч. 2)

Піднімаємо собі настрій та відпочиваємо: українські комікеси, яких радимо подивитися на вихідних (ч. 2)

3.06.2022     388

У цій статті продовжуємо розмовляти про український стендап, а саме – про наших чарівних комікес, виступи яких ви можете переглянути на YouTube. Відпочиваємо і заряджаємося від них позитивних настроєм, бо розкисати нам тут, у тилу, категорично не можна.

Валерія Мандзюк

Ви, напевно, пам’ятаєте блискучий виступ Лєри на шоу «Розсміши коміка», коли вона одними лиш жартами про свою багатодітну сім’ю виграла 50 тисяч гривень? Так розпочалася її стендап-кар’єра, яка продовжується й донині. Лєра Мандзюк – одна з найвідоміших комікес України, і портал з працевлаштування Jobs.ua бажає їй і надалі збирати повні зали. Звичайно, якщо Лєра надумає завершити свою стендап-кар’єру, вона завжди може завітати на наш портал у пошуках цікавої для себе вакансії. Жартуємо, звісно: нехай її кар’єра комікеси не збавляє оборотів, поки вона сама цього не захоче.

Лєра частенько з’являється в гостях у хлопців з «Культурної оборони», які ведуть стріми з львівського стендап-клубу CULT (в одній з попередніх статей ми згадували про цю чудову ініціативу). Можна сказати, що вона непогано прописалася на їхніх ефірах, і це ще одна причина, щоб почастіше зазирати на їхні стріми. І задонатити в прямому ефірі на потреби наших ЗСУ, підкріпивши свій донат дотепним жартом (звісно, якщо маєте таку можливість).

Юля Різничок

«Якби я хотіла на Великдень виглядати як шльондра, то вдягнулася б у костюм Угорщини».

Як бачите, Юля – ввічлива, культурна і дотепна дівчина. І дійсно, її виступи – чудові зразки культурного, інтелектуального стендапу (хоча лайливі слова у неї теж проскакують, але з її вуст вони звучать так ніжно і медово, що це й лайкою складно назвати). Юля родом з Тернополя, тому полюбляє пожартувати про щось з питомо галицьким колоритом. Побажаємо їй, щоб вміння жартувати ніколи її не покидало.

Роксана Тимків

Наша наступна комікеса тримається на сцені досить впевнено і сміливо, ніби народилася з мікрофоном у руках. Дивлячись її виступи, з перших хвилин починаєш відчувати, скільки енергетики в її жартах. Так, її манера висловлювання – не для делікатних вушок, але не забуваємо, що ми говоримо про стендап, який завжди відзначався свободою та сміливістю висловлюватися так, як хочеш саме ти. Тому побажаємо Роксані, щоб вона ніколи не втратила свого власного голосу. І сміливості говорити так, як хочеться саме їй.

Анна Фурсачік

«Привіт, я Аня, мені вісімнадцять… а моїм грудям тринадцять».

У своїх виступах Анна Фурсачік не боїться жартувати над своєю картавістю чи маленькими грудьми. Взагалі-то, це відомий психологічний трюк – проговорювати вголос перед іншими людьми свої вади та комплекси, щоб у такий спосіб позбуватися їх. Або, принаймні, поменше звертати на них увагу, поменше зациклюватися на негативі, а концентруватися натомість на чомусь хорошому. Схоже, Анна чудово це розуміє і користується цим знанням на повну. І їй варто поаплодувати як мінімум за її сміливість та безстрашність. Побажаємо їй, щоб і надалі так було.

Читайте также

  • Безкоштовне розміщення вакансій та цікаві знижки на сайті Jobs.ua 5 Февраль, 2024

    Для наших Кращих Роботодавців!

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 Декабрь, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 Декабрь, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 Декабрь, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 Декабрь, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Наверх